Κάμπινγκ... στο νεκροταφείο

Κάμπινγκ... στο νεκροταφείο
Όσοι αναζητάτε στις διακοπές σας την ηρεμία και τη γαλήνη που προσφέρει η ύπαιθρος...

Όσοι αναζητάτε στις διακοπές σας την ηρεμία και τη γαλήνη που προσφέρει η ύπαιθρος, το κάμπινγκ δίπλα σε ένα κοιμητήριο είναι ό, τι πρέπει!

Το Sakura Cemetery Park, στην κομητεία Γιλάν, στην βορειοανατολική Ταϊβάν, έχει γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα για τους λάτρεις του κάμπινγκ που επιτρέπεται να στήνουν τις σκηνές τους σε ένα χώρο στάθμευσης πίσω από τα μνήματα.

Το κοιμητήριο, το οποίο άνοιξε πριν από δύο χρόνια, πουλάει χώρο ταφής για περισσότερους από 7.000 θανόντες και διαθέτει δωρεάν... χώρο για κάμπινγκ σε 15 οικογένειες.

Οι επισκέπτες του δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τη θέα που προσφέρει. Το κοιμητήριο βρίσκεται σε ύψος 750 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και βλέπει την κοιλάδα Γιλάν.

Από τις 25 Ιουνίου που ξεκίνησε να επιτρέπεται το κάμπινγκ στους χώρους του, τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχουν κάνει εκεί τις διακοπές τους. Σχεδόν όλα τα σαββατοκύριακα του Ιουλίου είναι κλεισμένα. Μάλιστα στις 16 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί στους χώρους του μία ειδική εκδήλωση για κάμπινγκ για 100 οικογένειες ταυτόχρονα με μία συναυλία. Η ζωή... εν τάφω!

Video 1

Κάμπινγκ... στο νεκροταφείο