Τι θα συμβεί αν δεις στον ύπνο σου ότι σου πέφτουν τα δόντια;

Τι θα συμβεί αν δεις στον ύπνο σου ότι σου πέφτουν τα δόντια;

Σίγουρα έχεις δει αυτό το όνειρο και έχεις τρομοκρατηθεί. Ποια είναι, όμως, η σημασία του σύμφωνα με τον ονειροκρίτη; Γιατί ξυπνάμε τρομαγμένοι κάθε φορά που το βλέπουμε και ποια είναι η αλήθεια πίσω από την ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου;

Πρέπει όντως να ανησυχήσεις;

Προτού μελετήσουμε αναλυτικά τα πάντα για τα δόντια, αξίζει να θυμόμαστε πως τα όνειρα μας φέρνουν σε επαφή με το Ασυνείδητο. Ουσιαστικά, είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέσω συμβόλων και τα οποία συνδέονται πολλές φορές με την ζωή μας και τη φάση που βρισκόμαστε.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη του Astrology.gr, λοιπόν, αν δούμε ότι έχουμε όλα μας τα δόντια, τότε θα έχουμε ευημερία και μακροζωία. Ωστόσο, αν σε ένα όνειρο δεν έχουμε καθόλου δόντια, τότε υπάρχει φόβος για οικονομικές δυσχέρειες και σοβαρή ασθένεια. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν αν τα δόντια είναι λευκά και υγιή ή ασθενικά και κιτρινωπά. Αν κάποιο δόντι κουνιέται αλλά δεν πέφτει, πρέπει να προσέξουμε γιατί οι υποθέσεις μας κρέμονται σε μια κλωστή. Την ίδια ώρα, τα χρυσά δόντια είναι κάποιο κακό προμήνυμα, ενώ τα ασημένια σημαίνουν ότι κάτι θα κερδίσουμε.

Ναι, είναι λογικό να προκαλείται ταραχή έπειτα από τέτοια όνειρα, όμως, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα όνειρα αντανακλούν τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε την ενέργεια και τη ζωή μας γενικότερα. Αν, για παράδειγμα, δούμε ότι χάνουμε όλα μας τα δόντια, τότε ίσως το Ασυνείδητό μας θέλει να μας στείλει ένα μήνυμα και να μας προειδοποιήσει ότι έχουμε χάσει τη δύναμη και τον έλεγχο της ζωής μας. Ουσιαστικά, είναι ένα μήνυμα αφύπνισης για να επαναπροσδιορίσουμε ορισμένα πράγματα και καταστάσεις.

Ίσως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη ζωή μας, ώστε να μην χειροτερέψουν τα πράγματα.

Όχι άλλα δάκρυα!