FUN TIME

Γεννητούρια με «αέρα» Χόλιγουντ στην Πάτρα

Γεννητούρια με «αέρα» Χόλιγουντ στην Πάτρα

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Πάτρας αποφάσισαν ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Alexander Payne και η σύζυγός του Μαρία Κοντού να υποδεχθούν το παιδάκι τους!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», η μπέμπα που γεννήθηκε το πρωί της Δευτέρας με καισαρική τομή, ζυγίζει τρία κιλά και χαίρει άκρας υγείας!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο μαιευτήρας/γυναικολόγος του ζευγαριού στην «Espresso», ο Οσκαρικός καλλιτέχνης βρέθηκε μέσα στο χειρουργείο και ήταν στο πλευρό της γυναίκας του κατά τη διάρκεια της καισαρικής.

«Ο Αλέξανδρος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αγαπάει πολύ την Μαρία και ήθελε να ζήσει τη γέννα λεπτό προς λεπτό. Ήταν μέσα στο χειρουργείο και είδε την μικρή από το πρώτο λεπτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γυναικολόγος!

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι που μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική, ήρθαν το καλοκαίρι στη Ελλάδα και αποφάσισαν να η μητέρα να μείνει κοντά στην οικογένειά της μέχρι τη γέννηση της κόρης τους.

Ο δυο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για τις ταινίες «Οι Απόγονοι» και «Πλαγιώς» Alexander Payne, μπορεί να είναι εν μέσω νέων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια σημαντική στιγμή.