FUN TIME

Ξέρουμε το απόλυτο μυστικό των stars για πλούσια πυκνά μαλλιά και σας το αποκαλύπτουμε!

Ξέρουμε το απόλυτο μυστικό των stars για πλούσια πυκνά μαλλιά και σας το αποκαλύπτουμε!

Η "μάστιγα" της τριχόπτωσης και των λεπτών και αδύναμων μαλλιών πλήττει μεγάλο μέρος του ανδρικού και του γυναικείου πληθυσμού και από αυτή δεν ξεφεύγουν ούτε οι stars του Hollywood.

Αντιθέτως, λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχονται καθημερινά για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα απαιτητικά προγράμματά τους, πολλοί stars έχουν καταλήξει να χάσουν εντελώς τα μαλλιά τους. Πολλοί από αυτούς, για να διατηρήσουν την άψογη εμφάνισή τους, καταφεύγουν στη μεταμόσχευση μαλλιών. Υπάρχει όμως και ένα ποσοστό το οποίο καλύπτεται με πιο φυσικές μεθόδους. Τα προϊόντα που καλύπτουν την αραίωση των μαλλιών και την τριχόπτωση και κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια και πυκνά ολοένα και κερδίζουν έδαφος. Οι μικροΐνες από 100% φυσική κερατίνη αποτελούν τον «βασιλιά»αυτής της κατηγορίας. Εύκολα και γρήγορα, δίνουν την εικόνα των πυκνών μαλλιών και αποτελούν το αγαπημένο προϊόν ξένων και εγχώριων celebrities! Δεν υπάρχει τηλεοπτικό πλατό, κινηματογραφική ταινία και θεατρική σκηνή στην οποία οι συμμετέχοντες να εμφανίζονται χωρίς όμορφα, πυκνά μαλλιά και οι μικροΐνες κερατίνης είναι η αιτία!

gal cryer
john t
jude l

Οι μικροΐνες KMax Milano. αποδεδειγμένα χαρίζουν την πιο φυσική εικόνα και 100% κάλυψη της αραίωσης των μαλλιών. Οι μικροΐνες από 100% φυσική κερατίνη δεν επιβαρύνουν την τρίχα και το δέρμα του κεφαλιού, προσκολλώνται επάνω στα μαλλιά με τη βοήθεια του στατικού ηλεκτρισμού και έτσι δίνουν ένα πυκνό αποτέλεσμα στα μαλλιά χωρίς να γίνεται ποτέ αντιληπτό! Έτσι, οι stars τελειοποιούν την εικόνα τους μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, γεγονός που τονώνει άμεσα την αυτοπεποίθησή τους.

Δεν είναι όμως όλες οι μικροΐνες ίδιες!

Υπάρχουν διαφόρων ειδών μικροΐνες για την κάλυψη της αραίωσης των μαλλιών (συνθετικές, τεχνητές κλπ), όμως οι πιο ασφαλείς μικροΐνες είναι οι μικροΐνες φυσικής Κερατίνης KMax Milano.

Οι μικροΐνες κερατίνης KMax Milano παρασκευάζονται από φυσικό, αγνό μαλλί, καλύπτουν απολύτως φυσικά τις αραιωμένες περιοχές του κεφαλιού και δε γίνονται ποτέ αντιληπτές. Και το "μαγικό" της υπόθεσης; Προσκολλώνται στα φυσικά μαλλιά με τη βοήθεια του στατικού ηλεκτρισμού όπου και μένουν σταθερές μέχρι το επόμενο λούσιμο! Δεν επηρεάζονται από το χάδι, τον αέρα, τη βροχή ή το κράνος και έτσι δεν θα σας προδώσουν ΠΟΤΕ!

PRIN META 1

Οι μικροΐνες κερατίνης όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς KMax Milano κατασκευάζονται στην Ιταλία και συμμορφώνονται πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (EU DIRECTIVE 76/768/EEC) και το προϊόν αυτό έχει καταχωρηθεί στην Ευρωπαϊκή Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων (CPNP), καθιστώντας το KMax Milano ως το κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία του!
Διατίθεται σε 9 απόλυτα φυσικές αποχρώσεις καλύπτοντας έτσι όλους τους πιθανούς χρωματισμούς των μαλλιών (φυσικά ή βαμμένα).

KMax Milano Hair Fibers color chart



Το KMax Milano εμπιστεύονται οι μεγάλοι stars με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά γιατί τους χαρίζει φυσικά, πυκνά μαλλιά σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα! Δοκιμάστε το κι εσείς και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας γρήγορα και οικονομικά!

55. collage A thicker fuller head of hair in 30 allmodels 1

Όλα τα προϊόντα της σειράς KMax Milano εισάγονται συσκευασμένα και διατίθενται ηλεκτρονικά στο kmax.gr. Μπορείτε επίσης να τα βρείτε στα καταστήματα «Δάφνης», «Αngelopoulos Hair Company» και σε περισσότερα από 60 εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα KMax Milano μπορείτε να καλέσετε στο 210-8056000.