FUN TIME

Η δροσιστική, σοκολατένια απόλαυση του φετινού καλοκαιριού!

Η δροσιστική, σοκολατένια απόλαυση του φετινού καλοκαιριού!

Τα Καλοκαίρια χρειάζονται χαλάρωση, ήλιο και πολύ… παγωτό!

Διότι, αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός που θα μπορούσε να δροσίσει τους τρεις αυτούς καυτούς μήνες που ήδη διανύουμε. Ανακαλύψαμε λοιπόν τις δυο νέες ευφάνταστες γευστικές προτάσεις της Mövenpick για φέτος: Swiss Dark Chocolate-Trinidad και Chocolate & Salted Caramel.

Το όραμά του πρωτοπόρου Ελβετού Ιδρυτή των Mövenpick ξεκινά στην Ελβετία. Ακολουθώντας την επιτυχία των ομώνυμων ξενοδοχείων, o Ueli ζήτησε από τους σεφ του να δημιουργήσουν ένα παγωτό που θα ξυπνά τη φαντασία όσων το γεύονταν. Το παγωτό αυτό ονομάστηκε Mövenpick και κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’60, αντανακλώντας την υπεροχή και την ποιότητα σε όλα τα στάδια παρασκευής του.

1m

Εξελίσσοντας λοιπόν, διαρκώς τη γκάμα και ενισχύοντας τη γαστρονομική ανωτερότητα των συνταγών Mövenpick με ευφάνταστες και γευστικές προτάσεις, για το Καλοκαίρι του 2018, οι δυο νέες γεύσεις είναι σοκολατένιες και άκρως απολαυστικές,

Swiss Dark Chocolate-Trinidad Το πιο έντονο παγωτό σοκολάτας με τη χαρακτηριστική γεύση, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε κακάο από το Trinidad. η νεα γεύση Mövenpick περιέχει μια ανώτερη γλυκόπικρη σοκολάτα με κακάο από το Trinidad, που παράγεται από την παραδοσιακή εταιρεία Schwyzer, τη μοναδική ποικιλία κακάο που συνδυάζει τα αρωματικά και αισθητηριακά χαρακτηριστικά του καρπού. Οι πραγματικοί λάτρεις της σοκολάτας ανυπομονούσαν για τη δημιουργία της πολύ καιρό. Κρεμώδες παγωτό σοκολάτας με bittersweet κομμάτια σοκολάτας φτιαγμένο από μαύρη σοκολάτα και Ελβετική κρέμα είναι η απόλυτη απόλαυση σοκολάτας.

2m

Η επόμενη νέα γεύση Mövenpick, για το φετινό καλοκαίρι ακούει στο όνομα Chocolate & Salted Caramel. Το εξαιρετικά κρεμώδες παγωτό σοκολάτας και η γεμάτη φινέτσα καραμέλα είναι οι δύο δημοφιλείς, κλασικές γεύσεις, που συνδυάζονται σε μία μοναδική νέα Limited edition δημιουργία. Η ελβετική σοκολάτα και το παγωτό καραμέλα εναρμονίζονται ιδανικά με τραγανά κομμάτια αμυγδάλου, καραμελωμένα και αλατισμένα, σε μια απολυτά ισορροπημένη γεύση. Το συναρπαστικά διαφορετικό, έτσι απλά, γίνεται εξαιρετικά οικείο.

3m

Απλά κλείσετε τα μάτια και να απολαύσετε, την εμπειρία των παγωτών Mövenpick, σε κάθε κουταλιά!