FUN TIME

Τα πιο νόστιμα κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι

Τα πιο νόστιμα κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι

Μια ακόμα υπέροχη συνταγή, προτείνει ο σεφ Γιώργος Τσούλης!

ΥΛΙΚΑ:

150 γρ Αλεύρι σκληρό

350 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

8 γρ. αλάτι

35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

2 Φακελάκια ξερή μαγιά

1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

Ξύσμα από ½ πορτοκάλι λίγο ελαιόλαδο

Σουσάμι ηλιόσποροι, για την επικάλυψη

2 κ.σ. ζάχαρη

500 γρ νερό, χλιαρό

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com