CINEMA

«Merry Friggin' Christmas»: Μια από τις τελευταίες ταινίες του Ρόμπιν Ουίλιαμς

«Merry Friggin' Christmas»: Μια από τις τελευταίες ταινίες του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Ίσως υπό άλλες συνθήκες το «Merry Friggin' Christmas», μια από τις τελευταίες ταινίες του αδικοχαμένου Ρόμπιν Ουίλιαμς, θα περνούσε ίσως απαρατήρητο, ως μια ακόμα χριστουγεννιάτικη, οικογενειακή ταινία

Η τραγική ωστόσο αυτοκτονία του ηθοποιού το περασμένο καλοκαίρι, φορτίζει συγκινησιακά την ταινία και σίγουρα δημιουργεί διαφορετικές προσδοκίες στους θεατές.

Έτσι η νέα ταινία του σκηνοθέτη Τρίστραμ Σαπίρο αποτελεί μια αφορμή για τους θαυμαστές του Ουίλιαμς να τον τιμήσουν και να απολαύσουν για μια ακόμα φορά το αδιαμφισβήτητο του σπουδαίου αυτού ηθοποιού.

Το τρέιλερ της ταινίας δεν προδίδει κάτι διαφορετικό απ' όσα μπορεί κανείς να φανταστεί από μια ταινία για έναν γιο που αποφασίζει να περάσει με την οικογένειά του τα Χριστούγεννα στο σπίτι του αποξενωμένου πατέρα του ( Γουίλιαμς), αλλά που τελικά αναγκάζεται να επιστρέψει πάλι πίσω με τον πατέρα του όταν συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει πίσω στο σπίτι τους τα δώρα του γιου του...

Η ταινία κυκλοφορεί στην Αμερική στις 7 Νοεμβρίου και μάλλον θα αποτελέσει μια από τις μεγάλες εμπορικές, προ-χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

Τον αγαπημένο ηθοποιό θα δούμε ακόμα στα «Μια νύχτα στο μουσείο 2» και «Absolutely Anything».