CINEMA

Ghostbusters 3: Η θρυλική ταινία επιστρέφει με... γυναικείο άρωμα!

Ghostbusters 3: Η θρυλική ταινία επιστρέφει με... γυναικείο άρωμα!

Πρόκειται για μια από τις πιο ευχάριστες κινηματογραφικές εκπλήξεις της χρονιάς.

Νωρίτερα τον Αύγουστο, έγινε γνωστό ότι οι θρυλικοί κυνηγοί φαντασμάτων θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη με την τρίτη ταινία, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια.

Τη σκηνοθεσία δεν θα υπογράφει ο Ιβάν Ράιτμαν, που είχε σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα, αλλά ο Πωλ Φιγκ (γνωστός από την ταινία «Φιλενάδες»), ενώ τα πρόσωπα αλλάζουν, με ένα θηλυκό καστ να αντικαθιστά το γνωστό τρίο των Νταν Ακρόιντ, Μπιλ Μάρεϊ και Χάρολντ Ράμις, έναν εκ των δημιουργών των ταινιών που δυστυχώς πέθανε το 2014.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες η Κέιτι Ντίπολντ (από την κωμική σειρά «Parks and Recreation») θα βοηθήσει στο σενάριο, ενώ ακόμα παραμένει άγνωστο το καστ.

Ο ίδιος ο Φιγκ επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του Hollywood Reporter: «Είναι επίσημο. Ετοιμάζω το νέο Ghostbusters και το γράφουμε με την Κέιτι Ντίπολντ – και ναι, θα πρωταγωνιστούν ξεκαρδιστικές γυναίκες. Τέτοιες τουλάχιστον σκοπεύω να καλέσω».

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η νέα ταινία θα ήταν το σίκουελ των επιτυχιών του'80, και θα πρωταγωνιστούσε το αρχικό καστ. Ωστόσο ο θάνατος του Ράμις και η αποχώρηση του Ράιτμαν από τη σκηνοθεσία άλλαξε τα πλάνα για την επιστροφή των «Ghostbusters».

Το Twitter έχει ήδη πάρει φωτιά με τα νέα με τους χρήστες να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους για τις πρωταγωνίστριες. Η Κρίστεν Γουίγκ και η Τίνα Φέι είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα ονόματα.

Εν αναμονή λοιπόν των «Ghostbusters III», ας θυμηθούμε το τρέιλερ της αγαπημένης πρώτης ταινίας.