ΦΑΓΗΤΟ

Πώς θα μαγειρέψεις ιδανικά το κάθε κομμάτι από το κοτόπουλο

Πώς θα μαγειρέψεις ιδανικά το κάθε κομμάτι από το κοτόπουλο

Ένας οδηγός θέλει να τιμήσεις το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. 

Κοτόπουλο να είναι και ας είναι μαγειρεμένο όπως θέλει. Τηγανητό, ψητό, στο γκριλ, στο φούρνο. Ό,τι θέλεις. Το κοτόπουλο μπορεί να είναι ένα και μοναδικό, αλλά αυτο δεν σημαίνει πως οι συνταγές δεν μπορούν να διαφέρουν. Για την ακρίβεια, κάποιες προκύπτουν πιο νόστιμες από κάποιες άλλες. Οπότε γιατί να μην τις δοκιμάσεις; Σωστά;

Στήθος

chickenbreast

Βολικά όσο δεν φαντάζεσαι. Είτε τα μαγειρέψεις στο τηγάνι με νερό, είτε στο γκριλ του φούρνου σου, είτε ανάψεις τη σχάρα, είσαι βέβαιος για τη γεύση αλλά και για το γεγονός ότι τρως το κομμάτι με τα λιγότερα λιπαρά. Ποσώς μας ενδιαφέρει αυτό ωστόσο. Εμείς λέμε πάντα ότι το στήθος πρέπει να σερβίρεται ψητό, να κόβεται σε παράλληλες φέτες και στη συνέχεια να μπαίνει σε σάντουιτς. Μαζί με ντομάτα, αβγοσαλάτα ή μαγιονέζα και λιωμένο τυρί, δημιουργεί ένα από τα καλύτερα και πιο γευστικά σάντουιτς.

Μπούτια

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr