ΦΑΓΗΤΟ

Αν σου αρέσουν τα καλαμαράκια πρέπει να ξέρεις και πώς να τα τηγανίσεις

Αν σου αρέσουν τα καλαμαράκια πρέπει να ξέρεις και πώς να τα τηγανίσεις

Το τηγανητό καλαμάρι δεν είναι απλή υπόθεση. Θέλει και τέχνη.

Μέχρι και εκείνοι που δεν τρελαίνονται για ψάρια, βρίσκουν «σωσίβιο» όταν στο τραπέζι έρχεται ένα ωραίο συνοδευτικό όπως τα καλαράκια. Μπορεί να μην σε χορταίνουν, αλλά έχουν αυτό το κάτι που απαιτείται για να σου δώσει άλλη διάσταση στο γεύμα. Ειδικά αν πρόκειται για την Καθαρά Δευτέρα.

Τα καλαμαράκια στο τηγάνι θα έλεγε κανείς ότι είναι μια πολύ απλή υπόθεση, ωστόσο δεν φτάνει απλώς να τα ρίξεις πάνω στο ζεστό λάδι και να περιμένεις να ψηθούν. Θέλει μια διαδικασία. Αν έχεις σκοπό μάλιστα να μαζέψεις κόσμο στο σπίτι και να τους προσφέρεις καλαμαράκια στο τηγάνι, μην περιμένεις ότι θα έχουν χρυσόξανθο χρώμα ή τη μαλακή υφή μόλις τα δαγκώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr