ΦΑΓΗΤΟ

H νέα foodie εμμονή του TikTok είναι γαλλοϊταλική και πανεύκολη εργένικη συνταγή

H νέα foodie εμμονή του TikTok είναι γαλλοϊταλική και πανεύκολη εργένικη συνταγή

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα πιάτο μακαρόνια ή μια γαλλική κρεμμυδόσουπα; Ναι, ένα πιάτο που να τα συνδυάζει.

Η fusion κουζίνα είναι ένας από τους πιο πολύπαθους γαστρονομικούς όρους κι αυτό γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος δαιμόνιος θα σκεφτεί ότι μπορεί να πατήσει σε δύο βάρκες για να βάλει σε ένα concept δύο ασυνδύαστα πράγματα για να πιάσει όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. Ευτυχώς δεν έχουμε δει σε κάποιο νησί ακόμα σεβίτσε σε πιτόγυρο, αλλά μερικοί fusion συνδυασμοί βγάζουν νόημα, ακόμα κι αν είναι καινοφανείς ιδέες.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr