ΦΑΓΗΤΟ

Τελικά τόσα χρόνια μαγειρεύαμε λάθος το μπέικον

Τελικά τόσα χρόνια μαγειρεύαμε λάθος το μπέικον

Το τηγάνι ίσως και να μην είναι τελικά το κατάλληλο σκεύος ηδονής.

Ο βασιλιάς των αλλαντικών, ο λόγος που θα έκανε τον Βαγγέλη Ιωάννου να σταματήσει να βγάζει παρατσούκλια με λογοπαίγνια και η αιτία που μας κάνει να τρέχουμε στο πρωινό του ξενοδοχείου τις βάρβαρες πρωινές ώρες, το ένα και μοναδικό μπέικον φίλες και φίλοι του Ratpack. Μια λεπτή φέτα με τις ιδανικές αναλογίες λίπους και κρέατος η οποία έχει αυτό το μεθυστικό άρωμα που πλημμυρίζει τα ρουθούνια και γαργαλάει τον βρεγματικό λοβό του εγκεφάλου ίσως και να μην πρέπει να το τηγανίζουμε τελικά, αν θέλουμε να την απολαύσουμε όπως πρέπει και όπως της αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr