ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέθανε ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi

Πέθανε ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi
Το ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi πέθανε σε ηλικία 70 ετών
Twitter

Το ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi πέθανε σε ηλικία 70 ετών

Θλίψη στον χώρο της μουσικής προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός εκ των ιδρυτικών μελών του συγκροτήματος της ροκ, Bon Jovi, σε ηλικία 70 ετών.

Την είδηση του θανάτου του Alec John Such, του μπασίστα και ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος ανακοίνωσε την Κυριακή ο Jon Bon Jovi χωρίς, για την ώρα, να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την αιτία του θανάτου του.

Ο Alec John Such ήταν μπασίστας στο συγκρότημα των Bon Jovi από το 1983 έως το 1994. «Ήταν αυθεντικός. Ως ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος ήταν σημαντικός για τον σχηματισμό της μπάντας» έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter ο Jon Bon Jovi.

Ο 60χρονος Jon Bon Jovi απέδωσε στον Such τον σχηματισμό του συγκροτήματος καθώς ήταν παιδικός φίλος του ντράμερ Tico Torres φέρνοντας τον κιθαρίστα και στιχουργό Richie Sambora για να δει την μπάντα να παίζει.

Ο Such αποχώρησε από τους Bon Jovi το 1994 και τη θέση του πήρε στο μπάσο ο Hugh McDonald με τον ίδιο να επιστρέφει για την είσοδο του συγκροτήματος στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.