FUN TIME

Η ομορφιά της οικογένειας, μέσα από συγκινητικά σκίτσα (pics)

Η ομορφιά της οικογένειας, μέσα από συγκινητικά σκίτσα (pics)
Soosh

Η αξία της οικογένειας, μέσα από τρυφερά σκίτσα που θα σας συγκινήσουν

Την αξία της οικογένειας και την καθημερινότητα της περιγράφει με τον πιο ρεαλιστικό και συνάμα τρυφερό τρόπο, η ταλαντούχα καλλιτέχνης Soosh.

Με πρωταγωνιστές τους γονείς, τα παιδιά, αλλά και τους παππούδες, η Soosh μέσα από τα σκίτσα της θέλει να δείξει πόσο σημαντική είναι η οικογένεια.

Δείχνει με τον πιο τρυφερό τρόπο ότι για μία οικογένεια: Ευτυχία είναι να είναι όλοι μαζί.

Η σημασία της οικογένειας

Η οικογένεια είναι ένα σημαντικό και πολύτιμο δώρο. Είναι το πρώτο μάθημα στις σχέσεις με τους άλλους. Η οικογένεια σημαίνει να νιώθεις ασφαλής, να έχεις κάποιον στον οποίο μπορείς να βασίζεσαι με τον οποίο μπορείς να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου. Οικογένεια σημαίνει αγάπη, σεβασμός και ευθύνη, ενθάρρυνση, κατανόηση, ελπίδα, συμβουλές, αξίες…

Η οικογένεια είναι σημαντική γιατί παρέχει αγάπη, υποστήριξη και ένα πλαίσιο αξιών για κάθε μέλος της. Τα μέλη της οικογένειας διδάσκουν ο ένας τον άλλο, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο και μοιράζονται τις χαρές και τις θλίψεις της ζωής. Οι οικογένειες παρέχουν ένα περιβάλλον για προσωπική ανάπτυξη. Η οικογένεια είναι η πιο σημαντική επιρροή στη ζωή ενός παιδιού. Από τις πρώτες στιγμές της ζωής τους, τα παιδιά εξαρτώνται από τους γονείς και την οικογένεια για να τα προστατεύσουν και να καλύψουν τις ανάγκες τους. Οι γονείς και η οικογένεια αποτελούν τις πρώτες σχέσεις του παιδιού. Η οικογένεια παρέχει σε όλα τα μέλη ασφάλεια, ταυτότητα και αξίες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Όταν ένα μέλος της οικογένειας αισθάνεται ανασφαλές γυρίζει στην οικογένειά του για βοήθεια.

πηγή: Mothersblog.gr