FUN TIME

Αυτή είναι η πιο ξεχωριστή τούρτα γάμου που έχετε δείτε ποτέ! (photos)

Αυτή είναι η πιο ξεχωριστή τούρτα γάμου που έχετε δείτε ποτέ! (photos)

Όχι δεν θα δείτε πάνω, γαμπρό και νύφη…

Είναι αλήθεια ότι μερικά γλυκά είναι τόσο όμορφα που διστάζουμε να τα φάμε. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται μια τούρτα γάμου την οποία ετοίμασαν, προσφάτως, στο ζαχαροπλαστείο Malizzi Cakes στην Πολιτεία της Πενσιλβανίας στις ΗΠΑ.

Εμπνεόμενες από την αγάπη της νύφης για τα παγόνια, οι ζαχαροπλάστες αδελφές Λιζ Μαλίζι Σκοκόβσκι και Νταρλίν Μαλίζι Τίλμαν δημιούργησαν μια μοναδική «τριώροφη» τούρτα γάμου, μια τούρτα-παγόνι: το σώμα του παγονιού κοσμεί την κορυφή της τούρτας και η πολύχρωμη ουρά του απλώνεται πίσω στο τραπέζι ως ταρτάκια τα οποία έχουν πάνω τους τα «μάτια» της ουράς (τα οποία είναι βρώσιμα).

Τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι. «Λάβαμε υπόψη μας τα χρώματα που η νύφη ήθελε να χρησιμοποιήσει για τον γάμο της και δημιουργήσαμε τα χρώματα για το φτέρωμα» εξήγησε η Σκοκόβσκι, μιλώντας στο My Modern Met. Από τη στιγμή που οι δύο αδελφές κατέληξαν στη χρωματική παλέτα, ξεκίνησαν να «φιλοτεχνούν» την τούρτα.

«Το τμήμα που κόσμησε την κορυφή κατασκευάστηκε με το χέρι, με χρήση φοντάν. Απαιτήθηκαν τρεις με τέσσερις ώρες για να δημιουργήσουμε την τριώροφη τούρτα. Για τις τάρτες και τα φτερά, χρειάστηκαν άλλες τρεις με τέσσερις ώρες» πρόσθεσε.

Το Malizzi Cakes είναι, εδώ και δύο γενιές, οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε με τη μαμά των δύο αδελφών, τη Λάιζα Μαλίζι, να φτιάχνει γλυκά για την οικογένεια. Γρήγορα, το χόμπι έγινε επιχειρηματική δραστηριότητα και, σήμερα, οι δύο κόρες αποδεικνύονται με το παραπάνω άξιες συνεχίστριες της μητέρας τους.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Με έγδυσαν και προσπάθησαν να με κάψουν» - Συγκλονίζει ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς

ΣΟΚ: Τρομακτικό τροχαίο για τραγουδιστή του X- Factor (pics)