FUN TIME

Δίχρονη ξέχασε το λούτρινο σκυλάκι της σε ξενοδοχείο - Δεν φαντάζεστε τι συνέβη στη συνέχεια (pic)

Δίχρονη ξέχασε το λούτρινο σκυλάκι της σε ξενοδοχείο - Δεν φαντάζεστε τι συνέβη στη συνέχεια (pic)
facebook

Πώς αντέδρασε η διεύθυνση του ξενοδοχείου μετά την επικοινωνία με τη μητέρα της μικρής.

Η Juniper είναι δύο ετών κι έχει μεγάλη αδυναμία στο λούτρινο σκυλάκι της Ruff Ruff. Δεν το αποχωρίζεται ποτέ καθώς είναι ο πιστός της φίλος.

Τον προηγούμενο μήνα, η μητέρα της μικρής, Allison Kuykendall δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την ιστορία με την 2χονη κόρη της που έχασε τον αγαπημένο της Ruff Ruff.

Βρίσκονταν στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια για το τουρνουά ποδοσφαίρου κοριτσιών και φεύγοντας από το ξενοδοχείο ξέχασαν το σκυλάκι!

Όπως έγραψε η μητέρα, τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο για να ρωτήσει αν κάποιος από το προσωπικό το είχε δει. Της είπαν ότι θα έψαχναν και αν το έβρισκαν θα επικοινωνήσουν μαζί της.

Δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ καθώς μερικές μόνο μέρες από το τηλεφώνημα, έφτασε στο σπίτι της ένα πακέτο που είχε μέσα το αγαπημένο σκυλάκι της κόρης της!

Και όχι μόνο αυτό.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου φρόντισε να ενημερώσει τη μικρούλα με μια πολύ όμορφη επιστολή πώς …πέρασε ο φίλος της όσο ήταν μακριά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι περιείχε το πακέτο της μικρής Juniper εκτός από το σκυλάκι της φυσικά.


Προσκόλληση

Πολλά παιδιά συχνά δένονται συναισθηματικά με διάφορα αντικείμενα όπως είναι τα λούτρινα, το μαξιλάρι ή ένα κουβερτάκι.

Το παιδί νιώθει την ανάγκη να έχει αυτό το αντικείμενο παντού μαζί του και να το αγκαλιάζει, όχι μόνο όταν κοιμάται, γιατί έτσι νιώθει ασφάλεια ή διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία, τα αντικείμενα αυτά βοηθούν τα παιδιά να κάνουν τη μετάβαση από την εξάρτηση στην ανεξαρτησία.

Είναι αποτελεσματικά γιατί είναι οικεία. Ένα μαλακό κουκλάκι για παράδειγμα, έχει πάνω του τη μυρωδιά του και του θυμίζει την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού του.

Το γεγονός ότι πολλά παιδιά αρνούνται να αποχωριστούν αυτά τα αντικείμενα, δεν αποτελεί σημάδι ανασφάλειας ή αδυναμίας.

Είναι ένας τρόπος να χαλαρώσει ή να ηρεμήσει. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα ειδικά στην καθημερινή ρουτίνα του βραδινού ύπνου.

Πηγή: Mothersblog.gr