FUN TIME

Θέτε το κορμί μου;

Θέτε το κορμί μου;

Ως σύγχρονοι άντρες έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια δεδομένα στα πλαίσια των σχέσεών μας με το άλλο φύλο.

Έχουμε να κάνουμε τόσο με την απελευθέρωση της γυναίκας, όσο και με τα παραδοσιακά αρχέτυπα της κοινωνίας. Μπορεί να ακούγεται λίγο περίπλοκο αλλά δεν είναι. Τουλάχιστον όχι τόσο…Αρκεί να μην ψάξουμε να βρούμε λογική.

Τότε θα το καταλάβουμε μια χαρά. Και για να το δούμε με χοντρικά παραδείγματα, πλέον η γυναίκα δεν είναι υποχείριο του άντρα και είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη, αλλά από την άλλη ο άντρας πρέπει να είναι άντρας και να παραδέχεται το ρόλο του σαν κυνηγός (πρώτα) και σαν «προστάτης» (μετά).Ε λοιπόν, όχι. Δεν το δεχόμαστε. Αφού θέλουν απελευθέρωση και ισότητα ας την έχουν.

Από δω και πέρα θα πληρώνουν όταν μας βγάζουν έξω, θα μας στέλνουν λουλούδια (ή πίτσες καλύτερα) και όλα αυτά για να δούμε ΑΝ μας κάνουν και μας αρέσουν αρκετά για να δεχτούμε να κάνουμε σχέση μαζί τους. Ωραίο ακούγεται, αλλά πως το καταφέρνουμε; Μιας και είναι εντελώς άγνωστος τομέας αυτός για τους άντρες, θα πάμε με υποθέσεις, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε και ευέλικτοι. Να δούμε αν θα τα καταφέρουμε στην τελική.

Διαβάστε περισσότερα στο sportspaper.gr