FUN TIME

Λάρισα: Γκρέμισαν οίκο ανοχής με την φράση «Ηλια ριχ'το»!

Λάρισα: Γκρέμισαν οίκο ανοχής με την φράση «Ηλια ριχ'το»!

Σκηνές από την cult ταινία Vietnam, του Παντελή Βούλγαρη, αναβίωσαν το πρωί του Σαββάτου, 19.09.2020, στη Λάρισα, σε ένα ιστορικό κτήριο επί της οδού Βύρωνος 18, το οποίο για αρκετές δεκαετίες λειτούργησε ως οίκος ανοχής.

Από τα ελάχιστα εναπομείναντα μιας ολόκληρης εποχής που την περιέγραψε έξοχα ο Λαρισαίος ποιητής και συγγραφέας Κώστας Λάνταβος στο βιβλίο του «Μαριώ». Ένα θαυμάσιο λογοτέχνημα που βασίστηκε στην αφήγηση μιας από τις βοηθούς της Μπίας και της «Κρητικιάς», αλλά που δεν διαβάστηκε ποτέ από τους Λαρισαίους αφού αποσύρθηκε ελάχιστες ώρες μετά την κυκλοφορία του στα βιβλιοπωλεία με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε όταν οι συγγενείς της «Μαριώς» κατέθεσαν μήνυση.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, γνωστός κτηνίατρος ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο σόου μιας ολόκληρης εποχής, καθώς την ώρα που η μπουλντόζα κατεδάφιζε το ακίνητο πάνω στο οποίο υπήρχε το πανό που έγραφε «Ηλία ρίχτο… όλα είναι δρόμος», η ζωντανή ορχήστρα έπαιζε το «θα πάρω φόρα» της Μαίρης Μαράντη και ο Θωμάς Γεωργιάδης, ως άλλος Γιώργος Αρμένης, χόρευε τη βαριά ζεϊμπεκιά στη μέση του δρόμου!

“Είναι η τελευταία ημέρα ενός ιστορικού κτηρίου της πόλης μας και θα ήθελα να το αποχαιρετίσουμε όπως αυτό του αξίζει” είπε μπροστά στην κάμερα αργότερα.

Δείτε το επικό video:

Πηγή: onlarissa.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κυκλώνας «Ιανός»: Η φονική κακοκαιρία σαρώνει την Ελλάδα - Δύο νεκροί σε Φάρσαλα-Καρδίτσα