FUN TIME

Άγριο ξύλο σε βενζινάδικο – Του πέταξε μπίρα στο αυτοκίνητο και έγινε χαμός (vids+pics)

Άγριο ξύλο σε βενζινάδικο – Του πέταξε μπίρα στο αυτοκίνητο και έγινε χαμός (vids+pics)
Απίθανος καυγάς μεταξύ τριών ανδρών σε βενζινάδικο
News Dog Media

Το βίντεο καταγράφηκε από πολίτη στο κινητό του, με τις σκηνές να είναι σοκαριστικές καθώς έπεσε άγριο ξύλο μεταξύ τριών ανδρών.

Τρεις άγνωστοι ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά σε ένα πρατήριο καυσίμων. Ο ένας από τους τρεις, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ήταν μεθυσμένος και αφού πρώτα ζήτησε από τους δυο επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο να τον πάνε κάπου στη συνέχεια άρχισε να κάνει διάφορα… αστεία μέχρι που άρχισε να βρίζει τη μητέρα του οδηγού και πέταξε ένα κουτάκι μπίρας στο αυτοκίνητο. Αυτό ήταν και το περιστατικό που… ξεχείλισε το ποτήρι για τον οδηγό και τον έκανε να κατέβει από το αυτοκίνητο και να ξεκινήσει τον άγριο καυγά.

Το περιστατικό καταγράφηκε από έναν τέταρτο πολίτη που ήταν στο χώρο κι έγινε στο Σαλίσμπερι της Βρετανίας. Όλα άρχισαν όταν ο μεθυσμένος ζήτησε από τους δυο να τον πάνε με το αυτοκίνητο στο Χελθ. Ο οδηγός του είπε «θα πρέπει να πληρώσεις 50 λίρες φίλε», έχοντας προφανώς διάθεση για πλάκα αφού τόσο αυτός όσο και ο συνοδηγός γελούσαν δυνατά κάτω από τις μάσκες τους.

Τότε ο μεθυσμένος απάντησε πως «50 λίρες; Τόσα πληρώνω και τη μάνα σου», για να αρχίσει ο οδηγός να φωνάζει «50 μπουνιές θα σου δώσω. Αυτό πως σου φαίνεται. Ε; Πως σου φαίνεται;». Ο μεθυσμένος τότε πέταξε ένα κουτάκι μπίρας πάνω στο αυτοκίνητο και άρχισε η σύρραξη. Ο οδηγός κατέβηκε κι επιτέθηκε άγρια στον μεθυσμένο, ενώ στη συνέχεια φώναζε στον άνθρωπο που βιντεοσκόπησε το περιστατικό «σβήστο. Σβήσε το βίντεο τώρα». Η τοπική αστυνομία ερευνά το θέμα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά media…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr