FUN TIME

Έβαλε το χέρι του στο κλουβί με το λιοντάρι και το πλήρωσε – Σκληρές εικόνες

Έβαλε το χέρι του στο κλουβί με το λιοντάρι και το πλήρωσε – Σκληρές εικόνες

Ένας εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο θέλησε να κάνει… φιγούρα στους επισκέπτες κι έβαλε το χέρι του μέσα στο κλουβί ενός λιονταριού. Η εξέλιξη ήταν σοκαριστική καθώς ο «βασιλιάς των ζώων» δεν έμεινε άπραγος

Ένα τρομακτικό βίντεο από τη Σενεγάλη, επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει πως… ποτέ δεν πρέπει να τα βάζεις με ένα λιοντάρι. Ακόμα κι όταν κοιμάται μπορεί να είναι επικίνδυνο. Θα περίμενε κανείς να το γνωρίζει αυτό ένας από τους υπαλλήλους του ζωολογικού κήπου στο Ντακάρ, ο οποίος όμως προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του πάρκου και το πλήρωσε ακριβά.

Ο συγκεκριμένος προσπαθούσε να «ξυπνήσει» το λιοντάρι που φαινόταν νωχελικό, έκανε χειρονομίες και έβαζε το χέρι του μέσα από τα κάγκελα του κλουβιού, μέχρι που έγινε το… μοιραίο. Το λιοντάρι γύρισε απότομα, άρπαξε το χέρι του και η συνέχεια ήταν σοκαριστική.

Στην προσπάθεια να καταφέρουν να πάρουν το... χέρι του από τα δόντια του λιονταριού, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου πετούσαν πέτρες, φώναζαν και επιχείρησαν να χτυπήσουν το ζώο στο κεφάλι, ήταν όμως πολύ αργά.

Οι επόμενες εικόνες με το σημείο γεμάτο αίματα, αποδεικνύουν πως κανείς δεν πρέπει να τα βάζει με ένα λιοντάρι

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αττική: Τις τεμάχισαν και τις πέταξαν στα σκουπίδια - Εξιχνιάστηκε υπόθεση 13 χρόνια μετά