FUN TIME

Τι έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς Dexter μετά την επιτυχία τους;

Τι έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς Dexter μετά την επιτυχία τους;

Σίγουρα ξέρεις τα βήματά τους;

Όσο σινεφίλ κι αν είσαι σίγουρα σου διαφεύγουν μερικές λεπτομέρειες για τους αγαπημένους σου ηθοποιούς. Είναι δύσκολο να ακολουθείς κάθε νέο επαγγελματικό εγχείρημα τους, ωστόσο σου έχουμε αναλυτικά όλες τις ταινίες και σειρές τις οποίες έχουν πρωταγωνιστήσει οι αγαπημένοι ηθοποιοί από την σειρά «Dexter».

Αλήθεια τι να έκαναν μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι ηθοποιοί; Η σειρά «Dexter» ήταν στο Top10 της εποχής για το πρωτότυπο σενάριό της αλλά και τις υπέροχες ερμηνείες των ηθοποιών. Η σειρά κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2006 και ολοκληρώθηκε στις οκτώ σεζόν τον Σεπτέμβριο του 2013.

Είναι γεγονός ότι μετά από ένα τόσο επιτυχημένο επαγγελματικό βήμα είναι δύσκολο να ξεχαστούν οι ρόλοι οι οποίοι έχουν ζωντανέψει στην οθόνη. Ο Dexter και η Debra είναι τα δύο πρωταγωνιστικά πρόσωπα της σειράς που ο κόσμος λάτρεψε, τι να έκαναν όμως μετά το τέλος της σειράς;

Ενώ ο Dexter παραμένει ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος του Michael C. Hall μέχρι σήμερα, έχει ενσαρκώσει με τεράστια επιτυχία τον ρόλο του David Fisher στο δράμα της HBO «Six Feet Under». Από τότε αναλαμβάνει μικρούς ρόλους. To 2017, έπαιξε τον John F. Kennedyς το «The Crown».

Το 2018, πρωταγωνίστησε στη σειρά μυστηρίου «Safe» και το 2019, στην ταινία «In The Shadow Of The Moon».

H Jennifer Carpenter, η οποία έπαιξε την αδερφή του Dexter, την Debra μια αστυνομικό που δεν είχε ιδέα για την κρυφή ζωή του Dexter, την είδαμε στο δράμα NBC «The Enemy Within» αλλά και στη σειρά «Limitless».

Έχει κυρίως δώσει τη φωνή της σε ρόλους, όπως της Selina Kyle(catwoman) στην ταινία «Batman: Gotham by Gaslight» και της Sonya Blade στο «Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge». Όπως φαίνεται πάντως θα την δούμε επιτέλους στη μεγάλη οθόνη στην επερχόμενη δραματική ταινία «A Mouthful of Air».