FUN TIME

Renae Garbett: Το ενός έτους μοντέλο με τους χιλιάδες followers

Renae Garbett: Το ενός έτους μοντέλο με τους χιλιάδες followers
Instagram @renae_garbettx

Η μικρή Renae είναι ο ορισμός του «μοντέλο από κούνια».

Μεγάλα γαλαζοπράσινα μάτια, σκούρα μαλλιά, εκφραστικό βλέμμα. Η μικρή Renae Ann-May Garbett μπορεί να είναι μόλις ενός έτους, ήδη όμως έχει γίνει γνωστή στα social media.

Η χαριτωμένη μπέμπα γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Η μητέρα της, Roxi, έχει πάθος με τη φωτογραφία και τη μόδα, πρωταγωνιστές στις περισσότερες αναρτήσεις της όμως, είναι τα δύο της παιδιά.

Η Roxi είναι και η ίδια μία εντυπωσιακή γυναίκα και Renae έχει πάρει τα ανοιχτόχρωμα μάτια και άλλα χαρακτηριστικά της.

Η νεαρή μητέρα, εκτός από το δικό της προφίλ στο οποίο αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ως μητέρα και σύζυγος, δημιούργησε έναν ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram για την κόρη της.

Σε αυτόν αναρτά αποκλειστικά φωτογραφίες της ενός έτους Renae και το κοριτσάκι φαίνεται ότι έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των χρηστών του Instagram. Οι πόζες που παίρνει είναι άκρως απολαυστικές, ενώ έχει ήδη συνεργαστεί με γνωστά brands ρούχων και παιχνιδιών.

Το προφίλ της μέσα σε λίγους μήνες συγκέντρωσε πάνω από έντεκα χιλιάδες followers και δεν είναι καθόλου απίθανο να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου μεγαλώνοντας.

Όσο για τον μεγάλο αδερφό της Renae, το μόνο κοινό στοιχείο στην εξωτερική τους εμφάνιση είναι τα γαλαζοπράσινα μάτια, καθώς ο Kamren δεν μοιάζει καθόλου ούτε με την ίδια, αλλά ούτε με τη μητέρα τους. Το αγοράκι έχει κόκκινα σγουρά μαλλιά, φακίδες και έχει αδυναμία στην μικρή του αδερφή.