FUN TIME

Nala: Η γάτα με τους εκατομμύρια followers που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Nala: Η γάτα με τους εκατομμύρια followers που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες
Instagram @nala_cat

Οι απίθανες γκριμάτσες και τα κατορθώματά της την έχουν κάνει ίσως την πιο διάσημη γάτα στον κόσμο.

Είναι εύσωμη, χαριτωμένη και η πιο γνωστή γάτα στο Instagram. Έχει τον δικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι σήμερα μετράει πάνω από 4,3 εκατομμύρια ακολούθους.

Φέτος, η Nala κέρδισε μία θέση στο βιβλίο Γκίνες κατακτώντας τον τίτλο της γάτας με τους περισσότερους followers στο Instagram παγκοσμίως.

Η ιστορία της ξεκινά πολλά χρόνια πριν, σε ένα καταφύγιο ζώων στην Καλιφόρνια. Εκεί έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, μέχρι που υιοθετήθηκε από την Pookie το 2011.

«Με λίγη φροντίδα, έγινε η αξιολάτρευτη γάτα που βλέπετε σήμερα. Εκείνη την ημέρα δεν είχα αποφασίσει καν να υιοθετήσω κάποιο γατάκι, αλλά μόλις την είδα ήξερα ότι ήταν γραφτό να συμβεί.» αναφέρει η Pookie στο kids.guinessworldrecords.com.

nala-cat-3.jpg

Η Pookie άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της Nala στο Instagram της, ποτέ όμως δε φανταζόταν ότι οι φωτογραφίες αυτές θα γίνονταν ανάρπαστες.

Σήμερα, η Nala είναι μία περσόνα με το δικό της προφίλ στα social media και το δικό της κοινό που τη λατρεύει. Μάλιστα, η Pookie έχει δεχθεί προτάσεις για να λανσάρει η Nala τη δική της σειρά γατοτροφής, αλλά και για να γραφτεί ένα βιβλίο για αυτήν.

Όσοι την έχουν δει έστω και μία φορά, την αναγνωρίζουν από τα ιδιαίτερα, μπλε μάτια της. Η Nala παίρνει απίθανες πόζες στον φωτογραφικό φακό και οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλες Δυνάμεις: Απίστευτα «χουνέρια» στους Τούρκους –Το υποβρύχιο, τα «φαντάσματα» και η «καμπάνα»