FUN TIME

Καβγάδισε με τη γυναίκα του - Αυτό που έκανε για να ηρεμήσει έγραψε ιστορία

Καβγάδισε με τη γυναίκα του - Αυτό που έκανε για να ηρεμήσει έγραψε ιστορία

Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι συνηθισμένο, όμως αυτός ο άνδρας το… τερμάτισε! 

Ένας Ιταλός, απογοητευμένος από μια διαφωνία με τη σύζυγό του, περπάτησε 450 χιλιόμετρα για να ηρεμήσει πριν συλληφθεί από την αστυνομία, λόγω παραβίασης του lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Ο 48χρονος (δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του) φέρεται να περπάτησε για μια εβδομάδα για να απαλύνει τα νεύρα του μετά από καβγά με τη σύντροφό του. Ο περίπατος του ξεκίνησε από Κόμο, στη βόρεια Ιταλία κοντά στα ελβετικά σύνορα και τελείωσε 450 χιλιόμετρα νότια στη μικρή πόλη Φάνο στις ακτές της Αδριατικής.

Σύμφωνα με την Independent, ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς για παραβίαση των κανόνων απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχουν επιβληθεί στη χώρας, ενώ όπως ανέφερε, δεν κατάλαβε ποτέ ότι περπάτησε τόσο.

«Τόσες μέρες γνώρισα ανθρώπους που μου πρόσφεραν φαγητό και ποτό. Είμαι εντάξει, απλά λίγο κουρασμένος», είπε έχοντας κάνει μέσο όρο 60 χιλιόμετρα καθημερινά.

Η σύζυγος του άνδρα έφτασε να τον παραλάβει αφού ενημερώθηκε για το πού βρίσκεται από την αστυνομία.

Επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι φύγει από το σπίτι τους στο Κόμο, αφού οι δύο είχαν μια διαφωνία μια εβδομάδα πριν και δεν τον είχε δει από τότε. Ωστόσο, το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και η γυναίκα κλήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό του συζύγου της από τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο Fano, ενώ ο άνδρας θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά της Covid-19.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό - Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε για το τροχαίο - Το εξαψήφιο ποσό της αποζημίωσης