FUN TIME

Maci Currin: Η έφηβη με τα πιο μακριά πόδια στον κόσμο

Maci Currin: Η έφηβη με τα πιο μακριά πόδια στον κόσμο
kids.guinessworldrecords.com

Μόνο τα πόδια της είναι σχεδόν ενάμιση μέτρο.

Η Maci Currin από το Τέξας είναι δεκαεπτά ετών και μπήκε στο βίβλιο Γκίνες ως η έφηβη με τα πιο μακριά πόδια στον κόσμο.

Σύμφωνα με το kids.guinessworldrecords.com, το αριστερό της πόδι είναι 1 μέτρο και 35 εκατοστά, ενώ το δεξί 1 μέτρο και 34 εκατοστά. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το συνολικό ύψος της το οποίο αγγίζει τα 2.08 μέτρα. Όπως αναφέρει και η ίδια, όλοι στην οικογένειά της είναι αρκετά ψηλοί κανείς όμως από τα αδέρφια ή τους γονείς της δεν πλησιάζει το δικό της ύψος.

H Maci δηλώνει περήφανη για το ύψος και τα μακριά της πόδια και αποφάσισε να διεκδικήσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες για να στείλει το δικό της μήνυμα ότι κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για το ύψος του.

«Δεν δέχτηκα πότε bullying για τα πόδια μου, δέχτηκα όμως για το ύψος μου και επειδή ήμουν πάντα πιο ψηλή από όλους. Kάποια στιγμή σταμάτησε να με νοιάζει τι έλεγαν οι άλλοι για μένα και από τότε δεν με επηρέαζε τίποτα»

Μπορεί να είναι δύσκολο να περνάει κάτω από συγκεκριμένες πόρτες, να μπαίνει στο αυτοκίνητο ή να βρει ρούχα που να της κάνουν, όμως η Maci αναφέρει ότι τα τόσο ψηλά πόδια έχουν και πλεονεκτήματα όπως τις καλές επιδόσεις της στην σχολική ομάδα volley.

Η 17χρονη ανακάλυψε ότι τα πόδια της έχουν μήκος μεγαλύτερο από το μέσο όρο το 2018, όταν κάποιος την ρώτησε εάν ήθελε να φτιάξουν για αυτήν ένα custom-made κολάν καθώς ήταν αδύνατο να βρει κάποιο που να της κάνει.

Δύο χρόνια αργότερα κέρδισε επάξια μία θέση στο βιβλίο Γκίνες καθώς έχει τα πιο μακριά γυναικεία πόδια στον κόσμο. Μόλις τελειώσει το σχολείο η Maci θέλει να σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να γίνει μοντέλο. Ελπίζει μάλιστα κάποια μέρα να ξαναμπεί στο βιβλίο Γκίνες, αυτή τη φορά ως το μοντέλο με τα πιο μακριά πόδια.