FUN TIME

Influencer από κούνια - Το 6χρονο κορίτσι με τους 1 εκατομμύριο followers

Influencer από κούνια - Το 6χρονο κορίτσι με τους 1 εκατομμύριο followers
instagram.com/milliebellediamond

Η Millie Belle Diamond είναι μόλις έξι ετών, ήδη όμως έχει το δικό της φανατικό κοινό στα social media.

Η Millie Belle Diamond μπορεί να μην είναι η κόρη κάποιου γνωστού celebrity, συγκαταλέγεται όμως ανάμεσα στα πιο διάσημα παιδιά στον κόσμο. Σε ηλικία μόλις έξι ετών, το κοριτσάκι έχει το δικό του προφίλ στο Instagram και οι ακόλουθοί του ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Η παρουσία της 6χρονης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε σε ηλικία μόλις δύο μηνών. Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η μητέρα της Millie, Schye Fox, δημιούργησε έναν ξεχωριστό προφίλ για την κόρη της, ώστε να μπορούν οι συγγενείς τους που έμεναν μακριά να βλέπουν φωτογραφίες του κοριτσιού όσο αυτό μεγαλώνει. Οι φωτογραφίες της Millie ωστόσο, φαίνεται ότι ξεχώρισαν και οι followers της αυξήθηκαν με γρήγορους ρυθμούς. Επώνυμα παιδικά brands άρχισαν να της στέλνουν δώρα και επέλεξαν την ούτε δύο ετών τότε Millie να γίνει η ambassador για ρούχα, παιχνίδια και αξεσουάρ. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Instagram.com/milliebellediamond

Σήμερα η Millie Belle είναι έξι ετών και είναι μία κανονική influencer. Οι followers της στο Instagram είναι πάνω από ένα εκατομμύριο και στις αναρτήσεις της βλέπουμε την Millie ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με διάφορα ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ. Τη διαχείριση του προφίλ της έχει αναλάβει η μητέρα της και όσο περνούν τα χρόνια, μαζί με τους followers, αυξάνονται και οι συνεργασίες του μικρού κοριτσιού.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της που έχουν κάνει θραύση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην gallery που ακολουθεί.