FUN TIME

«Μυρίζει» Ελλάδα στην Τάιμς Σκουέαρ

«Μυρίζει» Ελλάδα στην Τάιμς Σκουέαρ

Αποδεικνύεται περίτρανα πως απλές ενέργειες στην αντίληψη και την πραγματοποίηση, από απλούς πολίτες είναι η λύση ώστε να προβληθεί ο πολιτιστικός και φυσικός πλούτος της Ελλάδας.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή κίνηση μερικών συμπατριωτών μας, που με δική τους πρωτοβουλία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα για να δείξουν στους Αμερικανούς πως η Ελλάδα παραμένει ένας φιλόξενος τόπος που τους περιμένει να βιώσουν όμορφες, μοναδικές στιγμές, ζώντας τη μαγεία ενός ονείρου από την ιστορία και το μέλλον.

Στην «Τάιμς Σκουέαρ» της Νέας Υόρκης, από χθες και για ένα μήνα, προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη το μήνυμα «Ελάτε να επισκεφθείτε την Ελλάδα» με μια φρέσκια, νεανική εικόνα, που σπάει το μελαγχολικό τοπίο που δημιούργησαν για τη χώρα μας οι απανωτές αρνητικές εξελίξεις και οι εκτιμήσεις περί χρεοκοπίας που προβάλλουν συνεχώς αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Up Greek Tourism», η οποία δημιούργησε μια ηλεκτρονική γιγαντοαφίσα, με εικόνες από την Ελλάδα, όπως: ο Παρθενώνας, ελληνικά νησιά, ένα χαρούμενο κορίτσι, ένας σέρφερ και πολλές άλλες, μέσα από το απέραντο γαλάζιο.