FUN TIME

Το γατάκι που γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά και έγινε viral παγκοσμίως (photos)

Το γατάκι που γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά και έγινε viral παγκοσμίως (photos)
Η Μίδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την ακοή της
Instagram: midas_x24

Η Μίδα έχει προφίλ στο Instagram και την ακολουθούν περισσότεροι από 77.000 χρήστες - Σίγουρα από τις πιο διάσημες γάτες στον κόσμο. 

Η Μίδα γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Το τεσσάρων μηνών γατάκι, έχει προφίλ στο Instagram και μάλιστα την ακολουθούν περισσότεροι από 77.000 χρήστες, κάνοντάς την διάσημη στο internet.

Η Μίδα γεννήθηκε σε μια αυλή στην Άγκυρα, μαζί με τα πέντε αδελφάκια της και αργότερα την υιοθέτησε η Κάνις Ντοσεμετζί και η οικογένειά της.

«Δεν είχαμε ποτέ σκεφθεί να αγοράσουμε μια γάτα, θέλαμε απλά να σώσουμε μια γάτα από τον δρόμο και θέλαμε να την υιοθετήσουμε», είπε η Ντοσεμετζί, που ζει επίσης με δύο σκύλους, τον Ζέινο και τη Σούζι.

Η Μίδα, το όνομα της οποίας προέρχεται από τον μυθολογικό βασιλιά της Φρυγίας, αναδείχθηκε σε «αστέρα» του διαδικτύου χάρη στις αναρτήσεις των ιδιοκτητών της σχετικά με την καθημερινότητά της με τους δύο σκύλους.

Αν και η εμφάνισή της είναι ίσως ασυνήθιστη, η κατάστασή της δεν επηρεάζει καθόλου την υγεία της ή την ακοή της, σύμφωνα με τον κτηνίατρό της Ρεσάτ Νούρι Ασλάν.

Η Κάνις Ντοσεμετζί λέει πως ελπίζει ότι η δημοφιλία της Μίδα μπορεί να πείσει άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν ζωάκια παρά να τα αγοράζουν από καταστήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια στο myCar

Σάλος με τις δηλώσεις Εξαδάκτυλου για τους μη εμβολιασμένους - Οργισμένοι οι νοσοκομειακοί γιατροί

Οικογενειακό έγκλημα για την προίκα στο Κιλκίς - «Εκπληκτικό στη σύλληψη, πρωτοφανές στην αγριότητα»