FUN TIME

Έλληνας πουλά την ψήφο του στο eBay

Έλληνας πουλά την ψήφο του στο eBay

Σε δημοπρασία έβγαλε ένας Έλληνας την... ψήφο του.

Με χιούμορ, αλλά και έντονη αγανάκτηση, ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να βγάλει την ψήφο του στο «σφυρί», μέσω της σελίδας δημοπρασιών eBay, με τιμή εκκίνησης το 1 δολάριο.

Η κίνησή του φαίνεται ότι βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς μέσα σε λίγες ώρες υπήρξαν 95 προσφορές και η τιμή ανέβηκε λίγο πάνω από τα 100 δολάρια.

Στην αγγελία, ο ... πωλητής εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δημοπρατήσει την ψήφο του:

«Πριν λίγες ημέρες, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πουλούν τις ψήφους τους. Εγώ δεν θέλω να τον απογοητεύσω. Οι εκλογές στην Ελλάδα πιθανότατα πρόκειται να διεξαχθούν το Μάιο, έτσι ακολούθησα τη συμβουλή του και πουλάω την ψήφο μου. Θα ψηφίσω αυτό που θα μου υποδείξει ο αγοραστής. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες. Αρχικά, σκόπευα να ψηφίσω λευκό. Δυστυχώς όμως, το ελληνικό εκλογικό σύστημα μετράει τα λευκά ψηφοδέλτια ως άκυρα. Περιεχόμενο που δεν θα γίνει δεκτό: ρατσιστικό, υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο και υλικό που περιέχει πνευματικά δικαιώματα. Το βίντεο από την διαδικασία της ψηφοφορίας θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο».