FUN TIME

Είναι διάσημη αθλήτρια, σούπερ σέξι και …παρθένα!

Είναι διάσημη αθλήτρια, σούπερ σέξι και …παρθένα!

Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το συγκεκριμένο θέμα, το πιθανότερο που θα σκεφτείτε είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει όποιον άντρα θελήσει!

Η αλήθεια βέβαια απέχει κατά πολύ. Η δεσποινίς, όχι … κυρία, Lolo Jones, είναι αμερικανίδα αθλήτρια του στίβου η οποία απασχολεί τι μίντια όχι για τις επιδόσεις της στα κουλουάρ αλλά για τις πεποιθήσεις της περί σεξ.

Η 29χρονη καλλονή χαρακτηρίζει την επιλογή της να προφυλάξει την αγνότητά της έως ότου ντυθεί νυφούλα, πιο δύσκολη και από την προπόνηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η αμερικανίδα εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή πως δεν πιστεύει στο σεξ πριν το γάμο και πως αυτή της η «εμμονή» τη δυσκολεύει αρκετά να βγει αγόρι.

«Το να είμαι παρθένα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, πιο δύσκολο κι από την αποφοίτηση από το Κολέγιο», είπε «Όταν ήμουν 22, 24, ήταν χαριτωμένο. Αλλά από τα 24 έως τα 29 δεν είναι πια. Δέχεσαι πολλή κριτική και πολλοί άνδρες δεν ανταποδίδουν τα τηλεφωνήματά μου όταν το μαθαίνουν».

lolo2

Η Lolo Jones είναι αφοσιωμένη χριστιανή και πως ακούει πολλή χριστιανική μουσική με αποτέλεσμα αυτό να την ηρεμεί κατά τις περιόδους που προπονείται.

Αποκάλυψε επίσης πως επισκέπτεται αρκετές ιστοσελίδες γνωριμιών για να βρει σύντροφο ενώ ανακοίνωσε στους 55.000 χρήστες που την ακολουθούν στο Twitter ότι παραμένει αγνή…

lolo1

«Δύο πράγματα σου συμβούν όταν πεις σε έναν άνδρα πως είσαι παρθένα. Τους το λες και σου λένε ‘το σέβομαι’ αλλά εσύ βλέπεις στα μάτια τους πως σκέφτονται ‘λέει ψέματα’.

Και όταν το ξανασυζητήσεις έπειτα από κάποιο διάστημα, σκέφτονται ‘ωχ, έλεγε αλήθεια, ώρα να φεύγω»…