FUN TIME

Απίστευτο: Ξύπνησε από το κώμα όταν άκουσε τη φωνή της αγαπημένης του

Απίστευτο: Ξύπνησε από το κώμα όταν άκουσε τη φωνή της αγαπημένης του

Ένα απίστευτο περιστατικό από τη Βρετανία κάνει το γύρο του κόσμου και συγκινεί.

Ο 31χρονος Μάθιου Tέιλορ είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Μπαλί και εδώ και 10 μήνες βρισκόταν σε κώμα. Μάλιστα οι γιατροί αν και κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή είχαν ενημερώσει τους γονείς του ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην συνέλθει ποτέ.

Ο 31χρονος δάσκαλος έμεινε 10 μήνες στο κρεβάτι χωρίς αν αντιδρά σε κανένα εξωτερικό ερέθισμα και οι γονείς του είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται ψυχολογικά για το χειρότερο.

Ο νεαρός άνδρας, δεκαοκτώ μήνες πριν από το ατύχημα με τη μηχανή του, είχε μετακομίσει στην Ινδονησία προκειμένου να διδάξει αγγλικά

Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε την 27χρονη Άντα Νούρουλ την οποία αρραβωνιάστηκε λίγους μήνες μετά.

Όταν συνέβη το τροχαίο, ο δάσκαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπαλί όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Μετά από τη μεταφορά του λοιπόν στη Βρετανία, η αρραβωνιαστικιά έμεινε στο πλευρό του τρεις μήνες αλλά στη συνέχεια έπρεπε να επιστρέψει στο Μπαλί γιατί έληξε η βίζα της.

Επτά μήνες αργότερα οι γονείς του παιδιού αποφάσισαν να ακουμπήσουν το ακουστικό του τηλεφώνου στο αυτί του Μάθιου για να ακούσει την φωνή της αρραβωνιαστικιάς του.

Ξαφνικά, ο άνδρας άρχισε να κουνάει το χέρι του σε μια προσπάθεια να πιάσει το ακουστικό και στη συνέχεια να βάζει τα κλάματα!

«Προσπαθούσε να πιάσει το ακουστικό και δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του. Η Άντα τον ρώτησε κάτι κι εκείνος της είπε με ασθενή φωνή «ναι»... Ήταν κάτι το καταπληκτικό», δήλωσε η μητέρα του όταν συνήλθε από το σοκ.

Το ζευγάρι μετά από την εκπληκτική βελτίωση της υγείας του Τέιλορ, θα παντρευτεί.