FUN TIME

Πώς θα κάνεις την καρμπονάρα να πάρει βραβείο

Πώς θα κάνεις την καρμπονάρα να πάρει βραβείο

Την αυθεντική και όχι εκείνη που σερβίρουν τα wannabe ιταλικά εστιατόρια.

Δεν υπάρχει πιο ταλαίπωρο πιάτο σε ολόκληρη την ιταλική κουζίνα. Όσο διάσημο είναι, τόσο το έχουν «σκοτώσει». Όσο γευστικό δηλώνει, τόσο έχουν σπιλώσει την γεύση του. Γιατί η παραδοσιακή καρμπονάρα μπορεί να στηρίζεται μεν στην απλότητα, αλλά η τεχνική και τα σωστά υλικά, είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr