FUN TIME

Οι 10 πιο ισχυροί ανθρώποι στον πλανήτη!

Οι 10 πιο ισχυροί ανθρώποι στον πλανήτη!

Άνθρωποι που ξεχώρισαν...

Οι προσωπικότητες που κυριαρχούν τον 21ο αιώνα σύμφωνα με το YAHOO:

10η Θέση: Μπίλ Γκέιτς


Ο ένας και μοναδικός αυτοκράτορας της Microsoft, ο Μπίλ Γκέιτς είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες σε όλο τον πλανήτη. Σε ηλικία 54 χρονών διαθέτει μια ιλιγγιώδη περιουσία ύψους 54 δις. δολλαριών και το κορυφαίο λογισμικό για υπολογιστές.


9η θέση: Σόνια Γκάντι


Η θετή κόρη της Ιντίρα Γκάντι Σόνια, θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της Ινδίας, όντας και πρόεδρος της χώρας. Παρόλο που είναι γεννημένη Ιταλίδα και είναι Ρωμαιοκαθολική, δεν έχει κανένα πρόβλημα να διευθύνει το κράτος με την ισχυρή της προσωπικότητα. Το κύρος και ο δυναμικός της χαρακτήρας έχουν ωθήσει την Ινδία μπροστά σε μια νέα οικονομική εποχή.


8η θέση : Μπέν Μπερνάνκε


Οικονομικός, και πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ. Ο Μπέν Μπερνάνκε όντας σε αυτήν την θέση από το 2006 έχει μεγάλη ισχύ στην οικονομική πορεία της χώρας. Ιδιαίτερα με την κρίση που μαστίζει την αγορά ο 56χρονος Μπερνάκε δείχνει ικανός να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω βοηθώντας το κράτος να ξεφύγει από τα προβλήματα και εκείνος να γίνεται πλουσιότερος.


7η θέση: Ντέιβιντ Κάμερον


Ο μόλις 43 ετών Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου(ο νεότερος στην ιστορία), από την εκλογή του έχει τραβήξει τα φλάς της δημοσιότητας. Ο Ντέιβιντ Κάμερον, μπορεί να παινεύεται ότι είναι ο αγαπημένος της πρώην "σιδηράς" κυρίας της χώρας Μάργκαρετ Θάτσερ, αλλά διαθέτει κιόλας όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται για να κυβερνήσει ένα τόσο απαιτητικό κράτος. Τα μίντια της Μεγάλης Βρετανίας, πλέκουν το εγκώμιο του μιλώντας για έναν μοντέρνο πολιτικό.


6η θέση: Άνγκελα Μέρκελ


Η Γερμανίδα Καγκελάριος διαθέτει δυνατό ρεύμα και το απέδειξε άμεσα. Από πολλούς θεωρείται η πιο ισχυρή γυναίκα στον πλανήτη και όχι άδικα. Η 56χρονη πολιτικός που κατάγεται από το Αμβούργο, έχει καταφέρει στις δύσκολες εποχές που περνάμε να ανηψώσει την χώρα της όσο ποτέ άλλοτε. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, 57 γερμανικές εταιρίες δεσπόζουν στις 2000 πλουσιότερες του κόσμου με προυπολογισμό πάνω από 1,7 τρισεκ. δολλάρια.


5η θέση: Πάπας Βενέδικτος ο 17ος


Υψηλότερο αξίωμα στην εκκλησία από τον Πάπα δεν υπάρχει και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Βενέδικτος ο 17ος, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εξουσία. Ο ίδιος το γνωρίζει απόλυτα αυτό, εκμεταλλευόμενος πολλές φορές αυτό το αξίωμα για δικό του σκόπο. Παρά ταύτα όταν βγαίνει να μιλήσει, ο κόσμος συρρέει να τον ακούσει(εκατομμύρια πιστοί) και να πάρει δύναμη από τις δυσκολίες που περνάει.


4η θέση: Βλάντιμιρ Πούτιν


Ο Ρώσος πρωθυπουργός, έφερε ξανά την χώρα του στο προσκήνιο με τον πιο δυναμικό τρόπο εκμεταλλευόμενος την δύναμη που έχει αποκτήσει ο ίδιος όντας πρώην μέλος της μυστικής υπηρεσίας KGB. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν δίστασε ποτέ στην πολιτική του σταδιοδρομία να τα βάλει με οποιονδήποτε φέρνοντας το κράτος του σε θέση ισχύος.


3η θέση: Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σάουντ


Ο απόλυτος κυρίαρχος του Πετρελαίου είναι ο 86χρονος βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αμπντουλάχ Μπίν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, που είναι το πλήρες όνομα του έχει αποθέματα 266 δισεκ. βαρελιών με τον «μαύρο χρυσό». Αυτά πιστώνονται σε 22 τρισεκ. δολλάρια. Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας, ο ηγέτης της αφρικάνικης χώρας διαθέτει δύναμη, που δεν μπορεί να την έχει ο κάθε θνητός!!


2η θέση: Μπάρακ Ομπάμα


Ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ, θεωρείται μια πολύ σημαντική προσωπικότητα του 21ου αιώνα και όχι άδικα. Ο Μπάρακ Ομπάμα, μπήκε δυναμικά στην πολιτική και έδειξε άμεσα ότι προσφέρει κάτι καινούργιο για τους απαιτητικούς Αμερικανούς. Μείωσε κατά πολύ το έμψυχο δυναμικό σε Αφγανιστάν και Ιράκ, ενώ κατάφερε να ισορροπήσει την εύθραστη οικονομία της χώρας με αξιοθαύμαστο τρόπο. Το μόνο αρνητικό για τον 49χρονο πλανητάρχη, είναι ότι το τελευταίο διάστημα η εικόνα του έχει χαλάσει λόγω εσωτερικών προβλημάτων που ταλανίζουν την χώρα, όπως η τρομοκρατία.


1η θέση: Χού Τζιντάο

Στην κορυφή των πιο ισχυρών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο δεν είναι άλλος από τον Χού Τζιντάο. Ο πρόεδρος της Λαικής Δημοκρατίας της Κίνας, διαθέτει εξουσία που θα ζήλευε και ο Πλανητάρχης και ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, αφού μπορεί χωρίς να τον προστάζει κανένα δικαστήριο να χτίζει πόλεις και να αποφασίζει από μόνος του για την χώρα του. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η Κίνα ξεπέρασε στην οικονομία την προηγμένη σε τεχνολογικά θέματα Ιαπωνία!!!