FUN TIME

Η μαμά τους τούς έβαφε τα νύχια για να τους ξεχωρίζει!

Η μαμά τους τούς έβαφε τα νύχια για να τους ξεχωρίζει!

Η γέννηση των Thomas, Edward και Harry Chalwin αποτελεί τη μία πιθανότητα στα διακόσια εκατομμύρια να γεννηθούν πανομοιότυπα τρίδυμα.


Τα αδέλφια ήρθαν στον κόσμο με καισαρική τομή τον Απρίλιο στις 34 εβδομάδες της κύησης και με βάρος μόλις 1.800 γραμμάρια ο καθένας. Τις πρώτες τρεις εβδομάδες της ζωής τους στο νοσοκομείο Stoke Mandeville στο Buckinghamshire τρέφονταν με γαστρικό σωλήνα.

Αλλά σήμερα βρίσκονται ασφαλείς στο σπίτι τους κι έχουν πλέον βάρος περίπου 5,5 κιλά ο καθένας.

Η περήφανη μητέρα τους Claire εξομολογήθηκε πως τον πρώτο καιρό τους… χρωμάτιζε τα νύχια των χεριών για να τους ξεχωρίζει. «Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή κι έτσι μου ήρθε η ιδέα με τα χρώματα. Τα έβαζα μία φορά την εβδομάδα για να διασφαλίσω πως θα ξέραμε ποιος είναι ποιος. Πλέον τους ξεχωρίζω αμέσως», είπε.

Η Claire και ο σύζυγός της Paul ήθελαν πολύ ένα αδελφάκι για τον 3χρονο γιο τους William. Τη θλίψη για μία αποβολή τον περασμένο Ιούνιο διαδέχθηκε ο ενθουσιασμός όταν έμαθαν πως ο William θα αποκτήσει… τρία αδελφάκια!

Οι πιθανότητες να γεννηθούν τρίδυμα με εγκυμοσύνη που προέκυψε φυσιολογικά είναι μία στις 4000. Το να είναι και ίδια είναι σχεδόν ανήκουστο.