FUN TIME

Cockroach Hall: Το πιο... σιχαμερό μουσείο στον κόσμο

Cockroach Hall: Το πιο... σιχαμερό μουσείο στον κόσμο

Κατσαρίδες φτερωτές, καστανές ή μαύρες, ζωντανές αλλά και βαλσαμωμένες έχουν κατακλύσει ένα από τα πλέον παράξενα μουσεία στον κόσμο, προκαλώντας επιφωνήματα τρόμου και αποστροφής στους επισκέπτες του, αλλά και πολλά γέλια σε μικρούς και μεγάλους.

Το «Cockroach Hall of Fame» στο Τέξας αποτελεί μία από τις πλέον διάσημες τουριστικές ατραξιόν της πόλης, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα στον κόσμο «να δει από κοντά και να απομυθοποιήσει τις κατσαρίδες», όπως επισημαίνει ο δημιουργός του, ειδικός εντομολόγος κ. Michael Bohdan.

Στις προθήκες του Μουσείου φιγουράρουν κατσαρίδες αλά Μέριλιν Μονρόε -η περίφημη Marilyn Monroach-, ένας «φτερωτός» κατασαριδο-πιανίστας αλλά και διάφορες άλλες κατσαριδούλες, το ντύσιμο και τα αξεσουάρ των οποίων θυμίζουν διάσημους καλλιτέχνες.

Παράλληλα, ζωντανές κατσαρίδες κυκλοφορούν μέσα σε μεγάλες γυάλες με τον Michael Bohdan να εξηγεί στους τυχερούς επισκέπτες την ιστορία του εντόμου αλλά και τα είδη των κατσαρίδων που απαντούν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κι αν μια βόλτα στο «Cockroach Hall of Fame» δεν σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας, ο ιδιοκτήτης σάς φυλάει το καλύτερο για το τέλος: Ένα λαχταριστό γεύμα με όποιο κατσαριδο-πιάτο εσείς επιθυμείτε να επιλέξετε από το μενού της κουζίνας που στεγάζεται στο πίσω μέρος του Μουσείου! Άντε και καλή σας όρεξη!