FUN TIME

Το σπίτι - ufo! (pics)

Το σπίτι - ufo! (pics)

Μια ερωτική απογοήτευση τον έκανε να φτιάξει το σπίτι Ufo!

Ο λόγος για τον 58χρονο Roberto Sanchez Rivera από το Πουέρτο Ρίκο που έγινε διάσημος, κατασκευάζοντας μια εντυπωσιακή κατοικία σε σχήμα UFO!

Στα νιάτα του, ο 18χρονος τότε φοιτητής Καλών Τεχνών και Σχεδιασμού ήταν ένας ονειροπόλος καλλιτέχνης από φτωχή οικογένεια, ο οποίος διατηρούσε ερωτική αλληλογραφία με μια πλούσια κοπέλα Στα επιστολόχαρτα συνήθιζε να σχεδιάζει ΑΤΙΑ, λέγοντας στην καλή του ότι μια μέρα θα έφτιαχνε γι' αυτήν ένα σπίτι σε σχήμα UFO.

Η κοπέλα όμως μετά από τρεις μήνες τον εγκατέλειψε με τη δικαιολογία ότι ήταν φτωχός και ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι στη ζωή του. Ο Roberto τότε ξεκίνησε να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Σπούδασε βιομηχανικό σχεδιασμό και καλές τέχνες, λαμβάνοντας έτσι την επιστημονική κατάρτιση που απαιτούνταν για να φτιάξει εν τέλει το σπίτι που είχε υποσχεθεί.

Διάλεξε, μάλιστα, την ιδανική τοποθεσία, στην κορυφή ενός λόφου, κοντά στον αυτοκινητόδρομο, οπότε αν εκείνη περνούσε από εκεί να το έβλεπε οπωσδήποτε. Ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του για την οικοδόμηση της ασυνήθιστης κατοικίας και το 2002 αγόρασε το οικόπεδο. Πριν λίγους μήνες ολοκλήρωσε την κατασκευή επιτυγχάνοντας όχι μόνο να πάρει την εκδίκησή του αλλά και να γίνει διάσημος, κατασκευάζοντας ένα πολύχρωμο σπίτι σε σχήμα διαστημοπλοίου, που μπορεί να μην έχει την ικανότητα να πετάξει αλλά εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του.