FUN TIME

Βίντεο: «Σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης» ο τυφώνας Σάντι

Βίντεο: «Σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης» ο τυφώνας Σάντι

Τις πιο αναπάντεχες δηλώσεις έκανε ένας φοιτητής στο αμερικανικό δίκτυο NBC 10, όταν σε live σύνδεση η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον τυφώνα Σάντι.

Ο «Ντάνιελ» ισχυρίστηκε ότι η αμερικανική κυβέρνηση ήθελε να πιστέψει ο κόσμος ότι υπήρχε τυφώνας, όπως και ότι ακυρώθηκαν τα μαθήματα σε σχολεία και πανεπιστήμια.

«Δεν πιστεύω ότι υπήρξε τυφώνας, η κυβέρνηση θέλει να το πιστέψουμε», λέει στη δημοσιογράφο, η οποία τον διορθώνει αμέσως λέγοντας ότι η σούπερ καταιγίδα ήταν γεγονός. Ο φοιτητής όμως επιμένει: «Σκεφτείτε: η γη περιστρέφεται πολύ γρήγορα», προσπαθεί να εξηγήσει κουνώντας τα χέρια του, όμως η δημοσιογράφος απομακρύνει το μικρόφωνο.

Στην επόμενη ερώτηση σχετικά με τα μαθήματα που ακυρώθηκαν, ο Ντάνιελ απαντά: «Η κυβέρνηση θέλει να πιστέψουμε ότι τα μαθήματα ακυρώθηκαν, όμως δεν είμαι πολύ σίγουρος γι' αυτό». Μετά και από αυτή την απάντηση, η δημοσιογράφος διώχνει τον Ντάνιελ από το πλάνο.

Ο Ντάνιελ έχει γίνει διάσημος στις ΗΠΑ, αν όντως αυτό είναι το όνομά του, ενώ οι απόψεις είναι διχασμένες αν πρόκειται για troll ή αν πραγματικά πίστευε στη θεωρία συνωμοσίας που είχε κατασκευάσει.

Δείτε το βίντεο: