FUN TIME

Τα είχε με πρωταθλητή του kickboxing που είναι τραβεστί!

Τα είχε με πρωταθλητή του kickboxing που είναι τραβεστί!

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun η Σαντέλ Χιούτον, η Βρετανίδα σέξι μοντέλο που χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της (πρωταθλητή Mixed Martial Arts) Άλεξ Ρίντ μίλησε για το όταν ανακάλυψε ότι ο καλός της ήταν τραβεστί, με το όνομα Ρωξάννη.

Η ίδια περιγράφει με λεπτομέρειες τη σκηνή:

«Ανεβαίνω τις σκάλες και βλέπω ότι, δίπλα στο παιδικό δωμάτιο που μόλις είχαμε ετοιμάσει, ο Άλεξ είχε στήσει ένα κανονικό μπουντρούμι του σεξ. Τον βρήκα να κοιμάται ντυμένος ως το alter ego του, η Ρωξάννη. Φορούσε κανονικά κόκκινη περούκα, make up, καλσόν, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα. Έτρεχε αίμα από τα αιτία του, τα οποία είχε τρυπήσει για να φορέσει τα σκουλαρίκια μου και υπήρχαν παντού πεταμένα sex toys και δονητές. Ενώ ταυτόχρονα στην τηλεόραση έπαιζε μια ταινία πορνό. Τον ξύπνησα και τον παρακάλεσα να σταματήσει όλα αυτά για χάρη του αγέννητου παιδιού μας. Αλλά εκείνος το μόνο που ήθελα είναι να του κάνω μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη πάνω του».

Το συγκεκριμένο περιστατικό ανάγκασε την 29χρονη να μετακομίσει από το σπίτι τους.

Παράλληλα έκανε και άλλες αποκαλύψεις...

O ίδιος ο Ριντ -νικητής του Celebrity Big Brother, κατα τη διάρκεια του οποίου γνώρισε και την Σαντέλ- προσπάθησε να την πείσει ότι θα σταματήσει να είναι η Ρωξάννη...

Τώρα πια το ζευγάρι κάνει προσπάθειες για να είναι όσο πιο αγαπημένο γίνεται, για χάρη της μικρής κόρη τους.