FUN TIME

Ψάχνουν απαντήσεις για το μυστήριο των UFO πάνω από το Ντένβερ

Ψάχνουν απαντήσεις για το μυστήριο των UFO πάνω από το Ντένβερ

Εξωγήινα σκάφη, μη επανδρωμένα αεροσκάφη του αμερικανικού στρατού, ακόμα και έντομα είναι κάποιες από τις θεωρίες που πρότειναν οι τηλεθεατές του καναλιού KDVR, προσπαθώντας να εξηγήσουν αυτά που έβλεπαν στο βίντεο.

Κάποιοι βλέπουν κεραίες, άλλοι βλέπουν πόδια στα περίεργα αυτά αντικείμενα.

Στα μέσα του Νοεμβρίου, το κανάλι του Ντένβερ πρόβαλε βίντεο από άγνωστη πηγή, το οποίο έδειχνε άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον ουρανό. Προς διασταύρωση της πληροφορίας, δημοσιογράφος του καναλιού έστησε μια τηλεοπτική κάμερα στο σημείο που ο άγνωστος άνδρας είχε καταγράψει τα UFO. Και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Από τη στιγμή που προβλήθηκε η εκπομπή, το βίντεο με τα UFO έκανε το γύρο του κόσμου. Πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δώσουν εξήγηση, επικοινωνώντας μάλιστα με το κανάλι. Ωστόσο, η δημοσιογράφος απευθύνθηκε για άλλη μια φορά στους ειδικούς, οι οποίοι ξανά δεν είχαν απάντηση. «Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να ταυτοποιήσουμε τα ιπτάμενα αντικείμενα, παραμένουν άγνωστα, δηλαδή UFO», είναι η άποψη των ειδικών, αποφεύγοντας όμως να δώσουν εξωγήινη διάσταση στο φαινόμενο.

Δείτε στο βίντεο μία "γήινη" απόπειρα εξήγησης:

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: UFO πετούν ιλιγγιωδώς πάνω από το Ντένβερ