FUN TIME

Οι σταρ του Χόλυγουντ λάμπουν με... περιττώματα πουλιών

Οι σταρ του Χόλυγουντ λάμπουν με... περιττώματα πουλιών

Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι σταρ του Χόλυγουντ είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να λάμψουν τη βραδιά τελετής των Όσκαρ.

Θεραπείες ομορφιάς που ποικίλλουν από το βάψιμο των νυχιών με βερνίκι από μαύρα διαμάντια κόστους 250.000 δολαρίων μέχρι απολέπιση προσώπου με...περιττώματα πουλιών προτείνουν πολλές αμερικανικές εταιρείες στους αστέρες ενόψει της μεγάλης βραδιάς.

Στο παρελθόν η 50χρονη σήμερα ηθοποιός Ντέμι Μουρ παραδέχτηκε όχι είχε τοποθετήσει βδέλλες στο σώμα της για αποτοξίνωση του αίματός της.
Η Αντζελίνα Τζολί είχε δηλώσει στο περιοδικό Vanity Fair το 2011 ότι οι γιοι της Μάντοξ και Παξ είχαν κάνει πεντικιούρ με ψαράκια, κατά το οποίο τα ψαράκια "τρώνε το νεκρό δέρμα από τα πόδια".

Το κέντρο ομορφιάς Shizuka New York Day Spa στο Μανχάταν προτείνει ένα πακέτο περιποίησης προσώπου, το οποίο περιλαμβάνει την επάλειψη στο δέρμα με περιττώματα από νυχτοπούλι σε μορφή σκόνης.

Λαμπερά μαλλιά από όρχεις ταύρου

Λάμψη στα μαλλιά; Το μυστικό, σύμφωνα με το κέντρο φυσικής θεραπείας μαλλιών The Broot που εδρεύει στη Σάντα Μόνικα, βρίσκεται στους...όρχεις ταύρου.

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του κέντρου εκμυστηρεύτηκε ότι η οικογένειά της χρησιμοποιεί εδώ και πολλές γενιές την τεχνική του βρασμού όρχεων ταύρου.

Το «αόρατο» μυστικό για ύψος και αδύνατο σώμα

Μπορεί οι κάμερες να χαρίζουν ύψος και να αφαιρούν κιλά, ωστόσο, για κάποιους αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό. Μεγάλοι οίκοι μόδας παρουσιάζουν νέα προϊόντα προκειμένου οι σταρ να δείχνουν πιο ψηλοί και πιο κομψοί.

Για παράδειγμα, η εταιρεία υποδημάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ, iiJin, τοποθετεί σε όλα της τα παπούτσια έναν ειδικό πάτο που είναι «αόρατος» και προσθέτει από πέντε έως 12 πόντους.