FUN TIME

Προσοχή: «Μην μπερδεύετε αγγέλους και δαίμονες με UFO»

Προσοχή: «Μην μπερδεύετε αγγέλους και δαίμονες με UFO»

Οι άγγελοι και οι δαίμονες υπάρχουν και όταν εμφανίζονται στους ανθρώπους, πολλές φορές οι τελευταίοι τους περνάνε για εξωγήινους, δήλωσε ένας ανώτερος κληρικός της Ρωσικής Εκκλησίας.

Ο πατέρας Vsevolod Chaplin, υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της Ρωσικής Εκκλησίας, παραχώρησε συνέντευξη στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti. Όταν ρωτήθηκε για τη στάση του χριστιανισμού απέναντι στα UFO, εξήγησε ότι συχνά οι αποκαλούμενοι «εξωγήινοι» δεν είναι τίποτα άλλο από αγγέλους ή δαίμονες που εμφανίζονται στον άνθρωπο.

«Είναι πραγματικά πλάσματα (οι δαίμονες και οι άγγελοι), οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή μαζί τους όταν κάποιες φορές αποκαλύπτονται», είπε. Εκεί γίνεται όμως η «παρεξήγηση» και οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν έρθει σε επαφή με κάποιο εξωγήινο πλάσμα.

Ο Ρώσος κληρικός υποστήριξε, επίσης, ότι ο Ήλιος και όλο το σύμπαν περιστρέφονται γύρω από τη Γη, «όχι όμως με την έννοια της φυσικής, αλλά της λογικής αντίληψης» των ανθρώπων! Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η θεωρία σημαίνει ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε για να κατοικηθεί από ευφυή όντα, σε ένα αναλογικά μικρό χώρο σε σύγκριση με το σύμπαν...