FUN TIME

Επτάψυχος «λαθρεπιβάτης»: Ταξίδεψε Αθήνα - Ζυρίχη χωρίς… εισιτήριο!

Επτάψυχος «λαθρεπιβάτης»: Ταξίδεψε Αθήνα - Ζυρίχη  χωρίς… εισιτήριο!

Δίχως... αποσκευές, ούτε εισιτήριο ταξίδεψε από την Αθήνα στη Ζυρίχη ένας μικρός γατούλης, που μονοπώλησε με την απίστευτη περιπέτειά του τα ελβετικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο ασπρόμαυρος κεραμιδόγατος, ηλικίας περίπου δυο μηνών, εθεάθη στους διαδρόμους του «Ελ. Βενιζέλος» την περασμένη Τετάρτη να κινείται κοντά σε αεροσκάφος τύπου Airbus 321 της ελβετικής Swiss Air. Όταν ενημερώθηκαν τα μέλη του προσωπικού εδάφους, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας, άρχισαν να αναζητούν το ζωάκι.

Οι έρευνες για τον τετράποδο «λαθρεπιβάτη» κράτησαν περίπου δυο ώρες, καθυστερώντας την πτήση. Καθώς δεν εντοπίστηκε πουθενά, ο κυβερνήτης ζήτησε άδεια για απογείωση και η πτήση εκτελέστηκε κανονικά.

Όταν όμως έπειτα από περίπου δυο ώρες το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, οι μηχανικοί εδάφους έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς είδαν από την κρύπτη του μπροστινού τροχού του αεροπλάνου να ξεπροβάλλει ένα... ασπρόμαυρο κεφαλάκι γατιού!
Το ζώο που έδειχνε ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο, μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο του αεροδρομίου, απ' όπου το παρέλαβε ο κτηνίατρος.