FUN TIME

Βίντεο-ΣΟΚ: Παίζουν πινγκ-πονγκ με μαχαίρια αντί μπαλάκια

Βίντεο-ΣΟΚ: Παίζουν πινγκ-πονγκ με μαχαίρια αντί μπαλάκια

Σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσετε στο σπίτι την τρομακτική επίδειξη Πινκ Πονκ, όπου Σουηδοί κασκαντέρ χρησιμοποιούν μαχαίρια αντί για μπαλάκια !

Δείτε στο βίντεο, το απίστευτο εγχείρημα των κασκαντέρ, όπου η κοπέλα της ομάδας αποκρούει με τις ρακέτες τα…μαχαίρια που τις «σερβίρει» ο συμπαίκτης της. Ενώ το…κερασάκι στην «τούρτα του τρόμου» είναι όταν ένα τρίτο μέλος της ομάδας τοποθετεί έναν ανανά στο κεφάλι της κοπέλας κατά τη διάρκεια της επίδειξης, θυμίζοντας μας το μυθικό κατόρθωμα του Γουλιέλμου Τέλλου, όταν με το τόξο του σημάδεψε το μήλο που είχε τοποθετηθεί στο κεφάλι του γιου του !

Ένα μέλος της ομάδας…προειδοποίησε τους τολμηρούς ότι κατά τη διάρκεια της προπόνησης δεν λείπουν οι τραυματισμοί, ενώ ο φόβος είναι το κυριότερο συναίσθημα που τους κρατά σε εγρήγορση προκειμένου να πραγματοποιήσουν το επιχείρημα τους. Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την επίδειξη των Σουηδών, λέγοντας ότι «το βίντεο είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό» και υπαινίσσονται παρέμβαση στο μοντάζ.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…