FUN TIME

Οχτώ αλήθειες για τα λεφτά του Μπιλ Γκέιτς

Οχτώ αλήθειες για τα λεφτά του Μπιλ Γκέιτς

Ο ιδρυτής της Microsoft έχει τόσα λεφτά, που είναι μια χώρα από μόνος του...


1. Ο Μπιλ Γκέιτς κερδίζει 250 δολάρια κάθε δευτερόλεπτο, δηλαδή 20 εκατ. δολάρια την ημέρα και 7,8 δισ. δολάρια το χρόνο!

2. Αν του πέσουν χίλια δολάρια, δεν θα κάνει τον κόπο να σκύψει να τα πάρει αφού σε 4 δευτερόλεπτα θα τα έχει ήδη κερδίσει.

3. Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ανέρχεται σε περίπου 5,62 τρισ. Αν ο Μπιλ Γκέιτς εξοφλούσε το χρέος μόνος του, θα το είχε τελειώσει σε λιγότερο από 10 χρόνια. Το χρέος της Ελλάδας θα του έπαιρνε κάτι μέρες!

4. Μπορεί να δωρίσει 15 δολάρια σε κάθε άνθρωπο στη γη και να του μένουν 5 εκατ. δολάρια για χαρτζιλίκι .

5. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην ιστορία των ΗΠΑ. Αν δεν έπινε και έτρωγε, και κρατούσε το ετήσιο εισόδημά του, δηλαδή 30 εκατ., θα έπρεπε να περιμένει 277 χρόνια για να γίνει τόσο πλούσιος όσο είναι ο Μπιλ Γκέιτς τώρα.

6. Αν ο Μπιλ Γκέιτς ήταν μια χώρα, θα είναι η 37η πλουσιότερη χώρα στον πλανήτη.

7. Εάν μετατρέψετε όλα τα χρήματά του Μπιλ Γκέιτς σε νομίσματα του 1 δολαρίου, μπορείτε να φτιάξετε ένα δρόμο από τη γη έως στο φεγγάρι, 14 φορές εμπρός και πίσω. Αλλά θα χρειαστείτε για αυτόν το δρόμο 1.400 χρόνια ασταμάτητης δουλειάς, και να χρησιμοποιήσετε συνολικά 713 αεροπλάνα Boeing 747 για τη μεταφορά των χρημάτων.

8. Αν υποθέσουμε ότι ο Μπιλ Γκέιτς θα ζήσει για άλλα 35 χρόνια, πρέπει να ξοδέψει 6.78 εκατ. δολάρια την ημέρα για να τελειώσει όλα τα χρήματά του.