FUN TIME

Μουντιάλ 2014: Βάλτε μέσα τα μοντέλα...

Μουντιάλ 2014: Βάλτε μέσα τα μοντέλα...

Καλή η μπάλα, καλό το θέαμα, αλλά τουλάχιστον εμείς οι γυναίκες χορτάσαμε από αυτά... και θέλουμε δράση χωρίς τη φανέλα.

Σήμερα και αύριο 8 ομάδες αγωνίζονται για μια θέση στην καλύτερη τετράδα του κόσμου, Γαλλία, Γερμανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο, Ολλανδία και Κόστα Ρίκα ρίχνονται στη μάχη του γηπέδου, όπου ένας θα είναι ο τελικός νικητής. Λίγο πολύ τους ποδοσφαιριστές τους μάθαμε, από τον Νέιμαρ και την κόμη του μέχρι τον Lavezzi και τα τατουάζ του, ήρθε η ώρα να δούμε και τι άλλο εξάγει η χώρα τους... ή καλύτερα ποιους άλλους!

Τα βάλαμε κάτω, τα μελετήσαμε διεξοδικά και αποφασίσαμε ότι αυτή η ενδεκάδα θα θέλαμε να κατεβαίνει σε όλους τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αυτά τα σέξι αγόρια, τα έχουν όλα, τέλειο χαμόγελο, υπέροχο σώμα, γωνίες. Γι' αυτό που δεν είμαστε και πολύ σίγουρες είναι αν ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα...

Η ενδεκάδα των ονείρων!

Jesus Luz – Ομάδα της Βραζιλίας

5091427399 b2c456cbc6 z


Σίγουρα θα σας θυμίζει κάτι αυτό το μυστήριο βλέμμα και τα γαλανά μάτια. Όλο και σε κάποια παπαρατσική φωτογραφία, δίπλα σε πολύ διάσημη τραγουδίστρια... θα τον έχετε πετύχει! Ε ναι, είναι ο πρώην της Μαντόνα, γεννημένος το 1987, μοντέλο από πολύ μικρή ηλικία και το τελευταίο καιρό επαγγέλλεται Dj. Εμείς τον προτιμούμε στις πασαρέλες

Lucas Gil – Ομάδα Βραζιλίας

LucasGil


Γεννημένος το 1984, σε μια πόλη κοντά στο Σάο Πάολο, μεγάλωσε σε μια αγροτική οικογένεια. Η ρουτίνα της ζωής του άλλαξε άρδην το 2007, όταν και έλαβε μέρος στα καλλιστεία της Βραζιλίας για άντρες, όπου και εξελέγη!

Marlon Teixeira – Ομάδα Βραζιλίας

marlon taxeira


Η Βραζιλία δεν είναι τυχαία διοργανώτρια του Μουντιάλ. Το απόλυτο baby face, όχι ότι είναι και μεγάλος, ο Marlon είναι μόλις 22 ετών. Έχει ρίζες από Πορτογαλία και Ιαπωνία, ενώ η γιαγιά του είναι ο άνθρωπος που «φταίει» για την πορεία του στο χώρο της μόδας! Σε μόλις δύο χρόνια καριέρας μετρά πολλές διαφημιστικές καμπάνιες. Μπράβο του!

Alexander Cunha – Ομάδα Βραζιλίας

alexander cunha


Το ρόστερ της Εθνική Βραζιλίας κλείνει πανηγυρικά με το 24χρονο μοντέλο, που γεννήθηκε στο πολύ γνωστό μας πια Belo Horizonte! Οι σκάουτερς τον βρήκαν όταν ακόμα ήταν στην εφηβεία και μάλιστα στο πιο απίθανο μέρος, σε ένα λεωφορείο. Σήμερα, τείνει να γίνει το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Βραζιλίας, ενώ οι οίκοι μόδας κάνουν ουρές...

Miha Bilinski – Ομάδα Γερμανίας

jjj


Το νέο αίμα της Γερμανίας, ο Miha Bilinski έχει τα χρώματα της πατρίδας του, αλλά ταυτόχρονα έχει και ένα στοιχείο από τις χώρες του ανατολικού μπλοκ. Έκανε θεαματική είσοδο στις διεθνείς πασαρέλες το 2013 και έκτοτε συνεργάζεται με πολύ γνωστούς οίκους μόδας, αν καλοσκεφτείς ότι δυο χρόνια πριν δούλευε σε σινεμά του Αμβούργου καταλαβαίνετε για πόσο μεγάλη επιτυχία μιλάμε.

Simon Van Meervenne – Ομάδα Βελγίου

Simon-Van-Meervenne-Interview-Sarar-SS14-06


Γεννημένος το 1993, το μοντέλο από το Βέλγιο ήρθε για να μείνει στην Ευρωπαϊκή σκηνή του μόντελινγκ. Τον ανακάλυψαν εντελώς τυχαία σε ένα βελγικό φεστιβάλ μουσικής και από τότε δεν σταματάει να εντυπωσιάζει (βέβαια δεν τον βλέπουμε να έχει ιδέα από μπάλα – θα μπορούσε να 'ναι και τέρμα).

Clément Chabernaud - Ομάδα Γαλλίας

Clement-Chabernaud-Lacoste-SS13-03


Σε ηλικία 25 ετών, το μοντέλο από την Γαλλία μπορεί να καυχιέται ήδη για μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ, αφού πρωτοανέβηκε στο catwalk στην τρυφερή ηλικία των 16 και από τότε έχει διανύσει χιλιόμετρα.

Daniel Villa – Ομάδα Κολομβίας

daniel villa 201007 1


Είναι δεν είναι 30 ετών, ο Villa γεννήθηκε στην Μπογκοτά και σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε να παίζει σε διαφημιστικά σποτ, ενώ με το μόντελινγκ ασχολήθηκε επαγγελματικά στην ηλικία των 20.

Gabriel Garro – Ομάδα Κόστα Ρίκα

garroo


Γεννήθηκε το 1986 στην Κόστα Ρίκα και βρέθηκε μια ανάσα πριν τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα στον πλανήτη!

Joost Van Der Hulst – Ομάδα Ολλανδίας

joost van 1


Υποκλινόμαστε στην ομορφιά του και στις γωνίες του. Είναι μόλις 24 ετών, διαθέτει ένα αγγελικό πρόσωπο και γωνίες που σε κάνουν να παραμιλάς. Το 2010 έγινε εξώφυλλο σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας της Ιταλίας. Είναι ένας ιπτάμενος Ολλανδός και ας μην ξέρει τίποτα από μπάλα!

Fabrico Zunino – Ομάδα Αργεντινής

zunino


Έχει συμπληρώσει τα 30 έτη, είναι 1,83 και ελεύθερος! Ο φακός τον λατρεύει το ίδιο και τα κορίτσια της χώρας του, ε τι περιμένει ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, ας τον βάλει βασικό!

Διαβάστε επίσης:

Η Ελληνίδα που τρελαίνει την αγγλική τηλεόραση!