FUN TIME

Βρετανική παμπ σερβίρει στοιχειωμένη... μπύρα!

Βρετανική παμπ σερβίρει στοιχειωμένη... μπύρα!

Όλο και απλώνεται το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει μία παμπ στη βρετανική Κορνουάλλη, καθώς οι ιδιοκτήτες της έγιναν μάρτυρες ενός ακόμη μεταφυσικού περιστατικού.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες για να συνειδητοποιήσουν οι Jenny Χερντ και Martin McConn πως οι ανατριχιαστικές ιστορίες που «περιτριγύριζαν» τη νέα ιδιοκτησία τους είχαν κάποια τουλάχιστον… βάση.

Και αυτό γιατί «κάποιος» φαίνεται πως είχε όρεξη για μια μπυρίτσα. Αφού λοιπόν ένα γεμάτο ποτήρι «γλίστρησε» μυστηριωδώς πάνω στον πάγκο του μπαρ χωρίς να είναι κανείς τριγύρω, έπεσε στο πάτωμα… Σα να μην έφθανε αυτό, το ποτήρι στάθηκε όρθιο χωρίς να χυθεί σταγόνα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παμπ Crow's Nest δεν είναι… ξένη στο… παραφυσικό, καθώς διάφορες ιστορίες κάνουν λόγο για κουδούνια που χτυπούν μόνα τους, ρολόγια που πάνε πάντα δέκα λεπτά μπροστά, αλλά και για τέσσερα διαφορετικά φαντάσματα που τη στοιχειώνουν, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που δολοφονήθηκε το 1844…

«Ένα σπίτι δεν είναι παλιό αν δε διατηρεί μερικά από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του», τονίζει η Jenny, καταλήγοντας: «Υπάρχει χώρος για όλους μας εδώ και ανυπομονούμε να συναντήσουμε περισσότερους εκλεκτούς καλεσμένους»!

Διαβάστε ακόμα:

Μαγευτικές φωτογραφίες από την Πανσέληνο σε όλο τον κόσμο

Σμύρνη: Ξεβράστηκε δελφίνι με δύο κεφάλια! (photo)

ΗΠΑ: Ζούσε με το πτώμα του συζύγου της, ταΐζοντάς το στα πουλιά!

Σ. Αραβία: Δε φαντάζεστε τι προκαλούσε τόσο συχνές αιμορραγίες στη μύτη του! (photo)