FUN TIME

Ουαλία: Εντόπισαν UFO σε πτήση από την Ελλάδα! (vid)

Ουαλία: Εντόπισαν UFO σε πτήση από την Ελλάδα! (vid)

Ένα μυστηριώδες… σμήνος φωτεινών αντικειμένων να πετά δίπλα από το αεροπλάνο του, κατέγραψε επιβάτης πτήσης από την Ελλάδα προς την Ουαλία!

Ο ανώνυμος επιβάτης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αδιάσειστη απόδειξη ύπαρξης UFO, «πυροδοτώντας» έτσι τις… εξωγήινες συζητήσεις και… αναζητήσεις. Εντόπισε το φωτεινό σχηματισμό, 30 λεπτά πριν το αεροπλάνο του προσγειωθεί στο Κάρντιφ.

«Πετούσαμε από την Ελλάδα προς το Κάρντιφ, το βράδυ της Τρίτης, και το περιστατικό συνέβη περίπου 20 με 40 λεπτά πριν φτάσουμε. Τα φώτα θα μπορούσε να ήταν μίλια μακριά. Ήταν κατάμαυρα έξω και δεν μπορώ να πω τι ήταν», ανέφερε ο 29χρονος άνδρας που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, συμπληρώνοντας: «Ήταν πολύ παράξενο. Ήταν πολύ φωτεινό, ίσως το πιο λαμπρό πράγμα που έχω δει ποτέ. Απλά συνειδητοποίησα πόσο φωτεινό ήταν και το έδειξα στη φίλη μου. Δεν έχω πραγματικά καμία ιδέα για το τι θα μπορούσε να ήταν».

Λαμβάνοντας υπόψη την ώρα, τα φώτα εντοπίστηκαν πάνω στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν ξέρουμε αν έχουν καμία σχέση με αυτά που εμφανίστηκαν πρόσφατα στη Σκύρο...

Διαβάστε ακόμα:

Μάλτα: Έριξε… άκυρο σε πλοίο λόγω Έμπολα!

Σουηδία: Δικαστήριο απάλλαξε υπνοβάτη βιαστή λόγω... σεξυπνίας!

Λιχτενστάιν: Θανατηφόρο… τυρί σκορπά τρόμο στις Αρχές!

Βρετανία: Δυστύχημα με supercar που «κόβει» την ανάσα (pics+vid)

Μεξικό: Εντοπίστηκε το σπανιότερο θαλάσσιο πλάσμα! (pics+vid)

Βρετανία: Ανακάλυψε «alien» στην κουζίνα του σπιτιού του! (pics)

Αυστραλία: Κροκόδειλος τούς «έκοψε» το αίμα στη μέση του δρόμου (vid)