FUN TIME

Τα πιο ατυχή photoshop του 2014

Τα πιο ατυχή photoshop του 2014

Όσοι πιστεύετε αυτά που βλέπετε, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Το Photoshop πάει σύννεφο σε κάθε φωτογραφία που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το ζήτημα είναι ότι κάποιοι την πατάνε γιατί πολύ απλά το παρακάνουν. Το 2014 φυσικά και ήταν όσο πιο λαμπερό γινόταν με όρους photoshop. Οι γκάφες που έγιναν θα σας δώσουν μια ιδέα του τι σημαίνει πειράζω τη φωτογραφία.

Η Chrissy Teigen φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του GQ Mexico. 'Η έχει ξεχάσει να φορέσει τις ρώγες της ή κάποιος έκανε μεγάλη γκάφα.

photoshop1

Ο κατάλογος της Ann Taylor παρουσιάζει μοντέλο με μαγιό. Το πρόβλημα είναι ότι το επάνω μέρος του σώματος και το κάτω μέρος πολύ απλά δεν ταιριάζουν. Η εταιρεία μετά το κράξιμο αποσύρει τη φωτογραφία και δικαιολογείται λέγοντας πως την πείραξε για να εξαφανίσει το τατουάζ που είχε το μοντέλο.

photoshop2

Η δήθεν selfie Κένι Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν με το μωρό στον καθρέφτη. Ναι είναι πολύ ωραία φωτογραφία, ναι φιλοξενήθηκε στη Vogue, αλλά που είναι το είδωλό τους στον καθρέφτη; Βρυκόλακες! Αυτή είναι η μόνη εξήγηση.

photoshop3

Τη μέρα που η Chanel αποφάσισε να διαφημίσει τη σειρά ρολογιών της, κάποιος θεώρησε ότι το να μακρύνει το λαιμό του μοντέλου σε σημείο που να γελάει το σύμπαν. Το θέμα έγινε viral με καμηλοπαρδάλεις και πολλά σχόλια στα μέσα δικτύωσης.

Σχετικές ειδήσεις