FUN TIME

Εκλογές 2015: Ο γρίφος πριν τις κάλπες - Μπορείτε να βρείτε τη λύση;

Εκλογές 2015:  Ο γρίφος πριν τις κάλπες - Μπορείτε να βρείτε τη λύση;

Αναμφισβήτητα οι σημερινές εκλογές είναι οι σημαντικότερες από τη μεταπολίτευση και μετά... Αυτό που χρειάζονται οι ψηφοφόροι είναι καθαρό μυαλό και σωστή κρίση ώστε το αποτέλεσμα να βγάλει την Ελλάδα από τη δύσκολη θέση στην οποάι βρίσκεται.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα γρίφο ο οποίος θα... ακονίσει το μυαλό μας πριν πάμε στις κάλπες;

Ο γρίφος
Ένας Αμερικάνος κατάσκοπος βρέθηκε κάποτε έξω από ένα Ρωσικό στρατόπεδο θέλοντας να αποσπάσει πληροφορίες για λογαριασμό της Αμερικής.

Για να πετύχει όμως κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να καταφέρει να µπει μέσα στο στρατόπεδο. Κρύφτηκε λοιπόν κοντά στην είσοδο και περίμενε να δει τον τρόπο που μπαίνουν οι Ρώσοι στρατιωτικοί.

Σε κάποια στιγμή φτάνει ένας Ρώσος στρατιώτης, τον σταματάει ο φύλακας και του λέει "οκτώ" αυτός απαντάει "τέσσερα" και μπαίνει μέσα ανενόχλητος. Το σημειώνει αυτό ο κατάσκοπος και συνεχίζει να περιμένει.

Ύστερα από μερικά λεπτά φτάνει ένας άλλος στρατιώτης και ο φύλακας του λέει "δώδεκα" αυτός απαντάει "έξι" και μπαίνει και αυτός ανενόχλητος.

Σίγουρος τότε ο κατάσκοπος για τον τρόπο που μπαίνουν στο στρατόπεδο, φοράει µία ρώσικη στολή και κατευθύνεται προς το στρατόπεδο. Τον σταματάει τότε ο φύλακας και του λέει "τέσσερα" αυτός απαντάει "δυο" και τότε ο φύλακας σηκώνει το όπλο του και τον σκοτώνει.

Τι δεν έκανε σωστά ο κατάσκοπος και είχε αυτή την κατάληξη;

H απάντηση θα αναρτηθεί σε επόμενο άρθρο...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις