FUN TIME

Ψάχνεις όνομα για το παιδί σου; Υπάρχει εταιρεία και για αυτό!

Ψάχνεις όνομα για το παιδί σου; Υπάρχει εταιρεία και για αυτό!

Στην Ελλάδα, το έχουμε εύκολο. Τα παιδιά παίρνουν το όνομα της γιαγιάς ή του παππού και το θέμα είναι ποιανού παππού πρώτα. Ο κλασικός ελληνικός οικογενειακός καυγάς.

Στον υπόλοιπο κόσμο όμως που δεν έχουν αυτό το θέμα, έχουν άλλο. Πώς θα το πούμε το παιδί; Εδώ λοιπόν μπαίνει η εταιρεία Erfolgswelle. Η επιχείρηση με έδρα την Ελβετία υποστηρίζει πως μπορεί να σας προμηθεύσει με ένα όνομα για το παιδί σας, ένα όνομα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν.

Η τιμή για το όνομα είναι 32 δολάρια μόνο. Η διαδικασία έχει ως εξής, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε... Μια ομάδα 14 ατόμων κάνει brainstorming. Συμμετέχουν ιστορικοί, διερμηνείς και φυσικά νομικοί (έτσι ώστε να είναι βέβαιοι ότι το όνομα δεν ανήκει σε επιχείρηση). Μετά από 100 ώρες δουλειάς (έτσι λένε) θα είναι έτοιμοι να σας παρουσιάσουν μια λίστα από 15 έως 25 ονόματα. Άπαξ και επιλέξετε όνομα, τότε η ομάδα θα δημιουργήσει μια ιστορία που θα σχετίζεται με το όνομα. 'Οπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας «κάθε όνομα χρειάζεται πίσω του μια ιστορία με θετικό πρόσημο. Με ένα θετικό μήνυμα. Είναι όπως η σύνθεση της μουσικής ή το σκίτσο».
Καλύτερα το όνομα της γιαγιάς!

Σχετικές ειδήσεις